Fără categorie

Vezi care sunt castigatorii concursului organizat de Luc Besson pentru productia VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

EuropaCorp și Yahoo Style au anuntat cei 20 de câștigători ai competiției de creat costume pentru VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE, viitorul SF spectaculos în regia lui Luc Besson.

sf.1985.447.1

Cu colaborarea creatorului de costume al filmului, Olivier Bériot, și a lui Joe Zee, editor-șef la Yahoo Style, cei selecționați să facă parte din această aventură excepțională sunt:

· Boris Gvozdev, Belarus
· Thomas Evenepoel, Belgia
· Andrew Martin, Canada
· Fred Blanchard, Franța
· Michel Gibault, Franța
· Pascal Casolari, Franța
· Renaud Roche, Franța
· Vincent Marie-Françoise, Franța
· Yves Martel, Franța
· Zoltan Olah, Ungaria
· ZsanettCseh, Ungaria
· Stefania Barreca, Italia
· Loles Romero, Spania
· Karolina Luisoni, Elveția
· AbiolaOnabule, UK
· Camille Bloch și Evgeniia Galeeva, UK
· Emma Reid, UK
· Katren Wood, UK
· Mark Harrison, UK
· Kathy Weathers, USA

“Am studiat personal fiecare propunere înscrisă, și fiecare design a fost excepțional și unic. A fost extrem de greu să selecționăm numai 20 de desene, dar suntem foarte încântați de selecție.”, declară Luc Besson.

Campania s-a desfășurat pe parcursul a 51 de zile, timp în care au fost primite 3.350 de propuneri, inclusiv din România, acesta fiind cel mai mare număr de participanți înscriși vreodată pe platforma competițională destinată artiștilor, Talenthouse.com.

VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE îi are în distribuție pe Dane DeHaan, Cara Delevigne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke și John Goodman. Producția urmează să înceapă în 2016, iar premiera va avea loc în 2017.

VIDEO din timpul campaniei pe social media

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.