Fără categorie

Vedetele, FORTA Cinema City si fenomenul STAR WARS in cifre

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

„Star Wars: Trezirea Forţei” – al şaptelea episod din cea mai populară saga epică şi ştiinţifico-fantastică – a devenit un fenomen internaţional cu multe luni înainte de a intra în cinematografe. 

„«Star Wars: Trezirea Forţei» a marcat un moment important pentru Cinema City şi pentru publicul iubitor de film. A fost o surpriză extraordinară să vedem cum acest film mult-aşteptat a modificat, practic, comportamentul cinefililor români, care au achiziţionat bilete în număr impresionant, începând cu o lună înainte de premiera oficială a filmului. În plus, 58% dintre bilete au fost cumpărate online, stabilind astfel un nou trend. Suntem bucuroşi că atât de mulţi iubitori ai «Star Wars» vor vedea filmul încă din prima săptămână după lansare”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Iar surprizele nu se opresc aici!

În reţeaua Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România – biletele din campania de presales pentru cel mai recent „Star Wars” au fost puse în vânzare cu două luni înainte de premiera oficială, iar zeci de mii de fani din întreaga ţară şi-au achiziţionat deja locuri la filmul preferat. Cel mai mare succes a fost înregistrat în Bucureşti, unde au fost vândute 38% din totalul biletelor din campania de presales, capitala fiind urmată în topul vânzărilor de Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Constanţa.

Mai mult, rezultatele obţinute în urma campaniei de presales consolidează convingerea că românii sunt din ce în ce mai pasionaţi de noile tehnologii, în topul preferinţelor de achiziţie situându-se sălile IMAX şi 4DX. Astfel, aproximativ 30% dintre biletele vândute deja în întreaga ţară sunt la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, în Bucureşti, precum şi la cele două săli 4DX din Mega Mall Bucureşti şi City Park Mall Constanţa.

Iar pentru a veni în întâmpinarea cererii crescute, Cinema City îi asigură pe cei care nu au apucat să-şi ia bilete că vor exista locuri disponibile în continuare, cu atât mai mult cu cât acum ei îşi pot rezerva bilete la cinema în oricare dintre cele 22 de multiplexuri Cinema City din ţară. Filmul este disponibil în format 3D (subtitrat și dublat), respectiv IMAX 3D și 4DX (varianta subtitrată).

„Odată cu cererea crescută pentru show-urile de midnight, din noaptea de joi seara, când au avut loc primele proiecţii pentru public, ne-au determinat să funcţionăm perfect şi să ne adaptăm rapid. A fost deopotrivă copleşitor şi minunat să vedem cum fanii adevăraţi, costumaţi în personajele Star Wars preferate, au luat cu asalt sălile de cinema, nerăbdători şi fericiţi să se reîntâlnească, după atâta timp, cu lumea imaginată de George Lucas la sfârşitul anilor ’70”, a mai declarat Ioana Ionescu.

➡ J.J. Abrams vrea să vezi „Star Wars: Trezirea Forţei” la IMAX

Regizorul celui de-al şaptelea episod al seriei “Star Wars”, J.J. Abrams, îi îndeamnă pe fani să vadă filmul la IMAX, unde experienţa este totală şi niciun detaliu nu scapă ochiului şi urechii: un ecran enorm şi curbat, imagini care îţi taie respiraţia, sute de detalii din fiecare cadru care îţi iau ochiul cu asalt şi o coloană sonoră optimizată pentru a valorifica sistemul de sunet impecabil.

Una dintre cele mai tari secvenţe din „Star Wars: Trezirea Forţei”, potrivit trailerelor, este aceea în care Rey (Daisy Ridley) şi Finn (John Boyega) aleargă prin Jakku, încercând să scape de un asediu asupra lor.  Respectiva scenă a fost filmată folosind masivele camere IMAX, ce redau în cele mai mici detalii imaginile (inclusiv la nivel cromatic).

Ridley, o tânără actriţă de doar 22 de ani, pentru care ultimul „Star Wars” înseamnă consacrare internaţională, îşi aduce aminte că nu ştia cum funcţionează o cameră IMAX, dar că i s-a părut impresionantă. „A fost o experienţă foarte cool”, a spus ea. „Sunt un mare fan IMAX”, a declarat şi Abrams. „La IMAX simţi filmul şi toată experienţa e mult mai distractivă. Iar pentru fanii «Star Wars» e o ocazie să trăiască filmul aşa cum nu au mai făcut-o până acum”, mai spune el.

➡ Si vedetele din Romania iti recomanda sa vezi filmul la IMAX

Pentru ca sunt blogger de film, am avut sansa sa fac parte din cele peste 500 de persoane care au vazut ultimul episod din saga STAR Wars. 

La eveniment Darth Vader a putut fi salutat de către invitați, iar vedetele Andreea Esca, Inna, Alexandra Stan, Smiley, Delia, Lucian Mîndruță, Ovidiu Lipan Țăndărică, Xonia, Tily Niculae, Wilmark, Skizzo Skillz, Kamara, Șerban Copoț, Naguale, Daniel Nițoiu și Marina Neagu, Mihai Găinușă, Alex Dima, Alexia Țalavutis, Adrian Sînă, Andrei Nourescu, Dan Cruceru, Dana Săvuică, Gianina Corondan, Kinga Varga, Norris Măgeanu, Oana Tache, Petre Fumuru, Raluca Știrbeț, Mircea Zara, Simona Dragomir, Simona Țăranu, Sonja Argint Ionescu, Vlad Petreanu, Alin Gălățescu, Camelia Balțoi, KIM (Oana Kamara), Alessia, Andrei Leonte, Anthony Icuagu, Kayra și Mirela Vescan s-au  „luptat” cu personajul supriză.

Si..cateva imagini VIDEO!

Episodul al şaptelea al francizei „Războiul Stelelor: Trezirea Forţei” este regizat de J.J. Abrams şi îi are în distribuţie pe Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Peter Mayhew, Gwendoline Christie, Oscar Isaac, Simon Pegg.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.