Fără categorie

Văru Săndel a lăsat ițarii pentru un interviu în blugi

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

– Bună ziua, vă mulţumesc pentru bunăvoinţa de a-mi oferi acest interviu. Vă cer scuze dacă voi da dovadă de stângăcie în formularea întrebărilor. Având în vedere faptul că primăvara a sosit, vă rog să-mi spuneţi, pentru început, ce reprezintă pentru dumneavoastră Femeia?

Femeia pentru mine, înseamnă început, mijloc şi poate fi şi sfârşitul:). E cea care poate, aduce, multe şi, duce, şi mai multe.

– Ce admiraţi la o femeie? Dacă-mi permiteţi, ce nu ar trebui să facă femeia pentru a nu-şi pierde strălucirea?

Primă calitate pe care cred că trebuie să o aibă femeia e trei în una; distincţie, fineţe rafinament..

Să nu se “piardă” femeia nu trebuie să-şi piardă prospeţimea. E adevărat că şi noi bărbaţii tre să avem grijă să, udăm la “rădăcină” să nu se ofilească.

Când aţi luat hotărârea de a vă apuca de cântat şi cum a evoluat această hotărâre?

 Eram prezentator într-o emisiune de folclor, şi mi s-a cerut să improvizez pe cântec o situaţie trăznită din platou. Am zis eu ceva cântat, gen baladă’, iar pentru că surprinsesem foarte bine situaţia, am mai făcut de câteva ori după aceeia şi… m-a văzut un producător, ce mi-a zis: hai să facem un album cu trăznăi de astea. Aşa am început, cu un CD numit, “Trăznăi”. De aici au plecat toateeeee.

 – Care sunt avantajele şi obstacolele cu care v-aţi confruntat din momentul în care aţi început să cântaţi? Ce înseamnă pentru dumneavoastră muzica populară?

Avantaje, faptul că eşti cu un talent aparte faţă de oamenii ceilalţi este un avantaj dăruit de Doamne Doamne. Adică poţi fura startul fără să fii pedepsit. Apoi am avut avantajul profesiei mele de bază – ACTOR – m-a ajutat să pot interpreta creaţiile mele cât mai original. Avantaj a fost şi faptul că am venit din Ardeal la Bucureşti iar lumea era curioasă să vadă – cei din Bucureşti, ce e cu mine, cei de acasă, cu m-oi descurca…

– Care sunt planurile dumneavoastră de viitor? Ce doriţi să faceţi în următoarea perioadă?

 Muncesc la Teatru de Comedie la un spectacol nou. Apoi am în plan un alt spectacol, un proiect separat de teatru, şi cu siguranţă un album nou. L-am înregistrat audio, trebuie să fac filmări pentru câteva piese şi … pe piaţăăă.

 – Dacă ar fi să alegeţi un cântec, un cuvânt sau o carte care să vă caracterizeze, ce aţi alege?

 Un titlu de carte, să mă reprezinte, Nu există cuib de cuc, (l-am inventat să nu cauţi pe Google):))). Un Cuvânt… Zgubiliticeală… Un cântec, Nu dau la lopată, tată… Te salut. Cam atât. Toate gândurile mele bune înfăşurate în şnurul mărţişorului pentru o primăvară de vis. Varu

 – Vă mulţumesc frumos pentru timpul oferit. Vă solicit rugămintea de a înveseli ascultătorii dumneavoastră cu fiecare apariţie, pentru că fără bună dispoziţie, am avea atâtea de pierdut. Vă mulţumesc frumos!

Te salut cu drag.

 

Interviu realizat de Adrian-Vladimir Costea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *