Fără categorie

Vara asta se traieste intens la cinema cu ultimele proiectii IMAX si 4DX

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

„Now You See me: Jaful Perfect 2”, „Ziua Independenţei: Renaşterea”, „Legenda lui Tarzan”, „Vânătorii de fantome” sau „Star Trek: Dincolo de infinit” sunt doar câteva dintre filmele care îți vor face vara mai intensă şi mai interesantă. Fii parte din acţiunea celor mai aşteptate filme ale sezonului şi trăieşte o experienţă cinematografică unică, urmărind cele mai spectaculoase premiere în formatele revoluţionare IMAX şi 4DX, disponibile doar la Cinema City.

omggif

Experimentează un film în formatul IMAX (în AFI Palace Cotroceni din Bucureşti sau Shopping City Timişoara), unde totul este personalizat şi perfecţionat pentru a te face să simţi că eşti parte din film. Combinaţia armonioasă dintre sistemul de proiecţie, imaginea clară ca lacrima, sunetul zguduitor care te înconjoară de pretutindeni, precum şi arhitectura specială a sălii de cinema revoluţionează simpla vizionarea a unui film, oferindu-ţi o experienţă cinematografică autentică.

Sau îmbină tehnologia de ultima generaţie cu designul revoluţionar dintr-o sală 4DX (în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara), pentru o vizionare de film care activează toate cele cinci simţuri. Scaunele high-tech mobile, dar şi efectele speciale – mişcare, apă, vânt, lumina, miros – îţi vor oferi o experienţă totală.

„Now You See Me: Jaful Perfect 2” în format 4DX, deja în programul Cinema City

Cei patru maeştri (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi Lizzy Caplan) se întorc cu o nouă aventură formidabilă. Ei sunt recrutaţi de un geniu în tehnologie, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), pentru cel mai mare jaf al lor. După ce au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă pentru a-l demasca pe cel care se află în spatele acţiunii, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel.

„Ziua Independenţei: Renaşterea” în IMAX şi 4DX, în avanpremieră din 24 iunie

La două decenii după prima invazie de Ziua Independenţei, Pământul se confruntă cu o nouă ameninţare extraterestră. Folosind tehnologiile extraterestre recuperate, naţiunile de pe Pământ au creat un program imens de apărare. Însă va fi noua formă de apărare a omenirii suficientă? Află răspunsul în IMAX, unde realitatea virtuală capătă un nou nivel, într-un spectacol epic de neimaginat.

Urmăreşte în IMAX sau în 4DX povestea epică din jungla africană în „Legenda lui Tarzan”, din 8 iulie

După mulţi ani, Tarzan (Alexander Skarsgard), obişnuit acum cu viaţa din Londra, este trimis ca emisar al Parlamentului la fosta lui casă din jungla africană pentru a investiga activităţile desfăşurate în zonă de o companie minieră. Urmăreşte povestea epică în IMAX sau 4DX şi vei avea parte de o experienţă cinematografică autentică şi revoluţionară.

Explorează spaţiul cosmic în IMAX sau 4DX, într-o nouă aventură „Star Trek: Dincolo de infinit”, din 22 iulie

Echipajul Enterprise are de înfruntat o nouă aventură în cele mai îndepărtate colţuri ale spaţiului cosmic, unde se confruntă cu noi încercări. Lui Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho şi Anton Yelchin li se alătură Sofia Boutella şi Idris Elba. Imaginile clare ca lacrima, calitatea sunetului, arhitectura specială a sălii IMAX sau efectele speciale din sala 4DX te vor face să simţi că eşti parte din film, dincolo de orice Univers văzut până acum.

Salvează lumea alături de „Vânătorii de fantome”, în IMAX din 29 iulie

La 30 de ani după ce vânătorii de fantome au luat lumea cu asalt, aceştia îşi fac revenirea mult aşteptată. Cei mai amuzanţi actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, s-au reunit pentru a salva lumea. Urmăreşte lupta lor împotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul în format IMAX şi vei simţi că eşti parte din acţiune.

Alătură-te „Ţestoaselor Ninja” într-o nouă luptă, în format 4DX, deja în programul Cinema City

Ţestoasele Ninja se întorc în cinematografe pentru a se lupta cu inamici şi mai puternici. După ce superticălosul Shredder îşi uneşte forţele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman, dar şi cu Bebop şi Rocksteady, pentru a pune în mişcare un plan diabolic de dominaţie mondială, Ţestoasele se trezesc faţă în faţă cu un rău şi mai mare: faimosul Krang. De partea lui Michelangelo, Donatello, Leonardo sunt şi April O’Neil (Megan Fox) şi Vern Fenwick (Will Arnett), dar şi justiţiarul Casey Jones (Stephen Amell). Alătură-te şi tu Ţestoaselor într-o nouă ecranizare spectaculoasă a clasicei poveşti, în format 4DX.

Urmăreşte în IMAX lupta care zguduie planeta Azeroth în „Warcraft: Începutul”, deja în programul Cinema City

Tărâmul paşnic din Azeroth se află la un pas de război atunci când omenirea se confruntă cu cei mai de temut invadatori: orcile războinice pregătite să colonizeze o altă planetă. În timp ce un portal care face legătura între cele două lumi se deschide, o armată se confruntă cu distrugerea, iar cealaltă cu dispariţia. Trăieşte confruntarea milenară dintre cele două tabere în spectaculosul format IMAX.

Cele 7 filme vor fi disponibile în următoarele formate:

„Ţestoasele Ninja 2” (disponibil din 3 iunie) – 4DX 3D, 3D

„Warcraft: Începutul” (disponibil din 10 iunie) – IMAX 3D, 3D

„Now You See Me: Jaful Perfect 2” (disponibil din 15 iunie)  – 4DX 2D, 2D

„Ziua Independenţei: Renaşterea” (disponibil din 24 iunie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

„Legenda lui Tarzan” (premiera pe 8 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

„Star Trek: Dincolo de infinit” (premiera pe 22 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

„Vânătorii de fantome” (premiera pe 29 iulie) – IMAX 3D, 3D

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, precum şi online. Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.