Fără categorie

Valentina Roman – Un zambet cald, doi ochi verzi, proiecte ECO…

Spread the love
V-am povestit zilele trecute despre European CSR Lessons. Acolo am cunoscut-o pe Valentina (http://valentina-roman.blogspot.com), PR al evenimentului. Printre discutiile pe care le-a avut cu jurnalistii, speakerii, bloggerii si participantii de la eveniment, mi-a povestit despre proiectele in care a mai fost implicata, proiecte precum Special Olimpics, PRIME Romania, Festivalul Sonoro, Let’s do it Romania!, Tea&Coffee Festival…Cele enumerate sunt doar cateva dovezi de implicare sociala sub brandul personal al Valentinei. In putinul timp petrecut mi-a povestit lucruri esentiale despre fiecare proiect cu mare entuziasm. Ii place sa se implice in proiecte sociale si culturale, iar acest lucru este vizibil in privirea ei. Dar sa descoperim impreuna povestea unei povesti…

Reporter: De ce ai ales sa te implici in proiectul online Responsabilitate Sociala?

Valentina: ResponsabilitateSociala.ro este cel mai important portal de CSR din Romania si, totodata, unul dintre site-urile pe care le urmaresc frecvent pentru ca promoveaza, ca si mine, dezvoltarea comunitatii in care traim. Am mai colaborat in trecut cu echipa ResponsabilitateSociala.ro, iar cand mi-au prezentat proiectul pe care il puneau la cale am fost mai mult decat bucuroasa sa ma alatur lor pentru a reuni laolalta liderii de opinie din Romania in cadrul “European CSR Lessons”. Practic, obiectivele noastre s-au unit spre organizarea acestui eveniment.

Reporter: Care a fost cel mai important proiect in care te-ai implicat si de ce?

Valentina: Invariabil, ma gandesc acum la temele pe care le primeam in clasa I de la doamna invatatoare. Si acelea erau mici proiecte pe care le tratam cu seriozitate pana la evaluarea lor. Stiu, poate parea ceva neimportant la prima vedere, dar, pentru mine, toate proiectele in care am fost implicata au fost si sunt importante in egala masura. Ele m-au ajutat sa ma dezvolt si sa fiu ceea ce sunt in prezent. La fel o vor face si urmatoarele. Imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebarea ta intr-un mod concret, dar cred ca fiecare lucru pe care il facem are rostul, rolul si importanta lui la momentul respectiv.
Reporter: Ce planuri ai pentru urmatoarele luni?

Valentina: Imi doresc foarte mult sa continui sa prezint cat mai multe “Romance remarcabile” in rubrica  dedicata de pe Cenusa de trandafir si sa dezvolt blogul Nunta Verde intr-o platforma utila pentru miresele responsabile din Romania. Acestea sunt 2 proiecte pe care nu vreau sa le abandonez si pe care, din pacate, le-am cam neglijat in ultima vreme din lipsa de timp. Am foarte multe idei și vreau sa ma implic in cat mai multe proiecte frumoase!

Reporter: Cum arata timpul tau liber?

Valentina: Imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii, descoperind locuri sau lucruri uitate de lume. Iubesc fotografia, particip la tot felul de evenimente culturale, iar responsabilitatea pentru mediu ma urmareste in tot ceea ce fac. Toate acestea au devenit un stil de viata pe care cu greu as putea sa il abandonez si care se traduce si in plan profesional. Ma incarc cu energie pozitiva din lucruri sau gesturi marunte si descopar din ce in ce mai des cate lucruri frumoase ascunde tara noastra dincolo de privirile superficiale pe care i le aruncam zi de zi.

Reporter: Un mesaj pentru cititorii presainblugi 🙂

Valentina: Cititorilor Presainblugi.com  le recomand sa nu inceteze sa citeasca toate lucrurile interesante pe care tu le scrii aici aproape zilnic, sa aiba incredere in ei si sa puna pasiune in tot ceea ce fac!

0 gânduri despre „Valentina Roman – Un zambet cald, doi ochi verzi, proiecte ECO…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *