Atelier de Idei, IT&C, Tineri

Valentina Maria Cojocaru: CARDANTI nu e doar o carte de vizita, CARDANTI e o alta viziune de networking

Spread the love

Valentina Maria Cojocaru e spiridusul de la CARDANTI. E omul multitasking care are grija ca experienta oricarui client cu acest brand inovativ in zona de carti de vizita, lifestyle, business networking sa fie ireprosabila. Valentina are in spate 12 ani de media planning si buying in agentii de publicitate, 10 ani de muzica – impresariat, booking, organizari concerte si turnee. In tot acest timp s-a intersectat cu activitati de PR, marketing, social media. Cum a ajuns la Cardanti si de ce acest business vom afla impreuna.

➡ Buna Valentina. Cum ai aflat de proiectul CARDANTI?

Buna, Bogdan! Despre Cardanti am aflat in 2020 prin intermediul unor prieteni. Lucrurile au decurs destul de rapid, am primit un telefon si tot in aceeasi azi am mers la o discutie cu fondatorii companiei. Am inceput activitatea a doua zi.
Am primit aceasta carte de vizita smart – mi s-a parut o idee inovativa, super utila, cu atatea functionalitati si beneficii. Mi-a placut produsul din prima, a fost probabil dragoste la prima vedere. Iar cand iti place ceva din prima n-ai cum sa dai gres in a-l promova natural, sincer, autentic.

Fondatorii Eduard Oneci, Vasile Burcin si Vlad Burcin au pus bazele proiectului Cardanti in februarie 2020 si au format o super echipa. Cardanti a avut o ascensiune rapida in ciuda faptului ca imediat in Martie a inceput pandemia si o perioada am fost in lockdown.

Produsul are un real succes atat in Romania cat si international, pentru ca am vandut in peste 35 de tari, atat persoanelor fizice cat si companiilor.

➡ De ce sa opteze un antreprenor, un om angajat intr-o multinationala pentru CARDANTI? Care e cel mai important beneficiu?

Cardanti este pentru toata lumea, fiecaruia dintre noi ii este utila aceasta carte de vizita smart, ca e antreprenor, angajat, freelancer sau artist, muzician. Cardanti este cea mai buna versiune a unei carti de vizita, nu necesita instalarea unei aplicatii si iti ofera posibilitatea de a integra totul despre tine intr-un singur profil:

– poza personala sau logo-ul companiei
– retelele de social media: LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Youtube
– numere de telefon
– website, blog
– prezentari pdf (prezentarea companiei sau pentru artisti – biografia, rider-ul tehnic, rider de ospitalitate, playlist)
– video-uri

Toate aceste date se pot modifica oricand in profilul tau Cardanti si se pot distribui atat offline (prin NFC sau scanarea QR Code-ului aflat pe spatele cardului) cat si online (distribui profilul tau printr-un mesaj, mail sau poti posta pe facebook sau insera link-ul in Instagram bio). Totul este salvat in agenda telefonului.

➡ Iti mai aduci aminte de primul eveniment in care ai oferit sau ai primit carti de vizita clasice? Ce s-a intamplat cu cele pe care le-ai primit?

Sincer, nu-mi mai aduc aminte de primul eveniment cand am schimbat carti de vizita clasice, au fost mult prea multe interactiuni cu oamenii. Pe unele le-am pierdut, pe altele le-am uitat prin diverse haine si au intrat la masina de spalat 😀

Mai am cateva “indosariate” dar probabil multe “expirate” deoarece oamenii nu mai au aceleasi date de contact. Uite aici pot sa mentionez din nou beneficiul Cardanti – iti poti edita profilul cu noile informatii, fara a fi nevoie sa-ti faci alte carti de vizita si prin urmare salvezi si niste copaci.

Pe scurt cand ai Cardanti nu ramai niciodata fara carte de vizita!

➡ Cand ai decis sau cine a decis ca povestea CARDANTI sa contina si o componenta de CSR? Cum a aparut initiativa de a planta copaci si daca deja s-au plantat copaci si in ce zona?

Aceasta decizie a fost inca de la inceput, prin misiunea de a face din Cardanti cea mai buna versiune de carte de vizita fizica, eliminand nevoia de a printa carti de vizita de hartie. Ethos-ul nostru este bazat pe sustenabilitate facand din asta prioritatea noastra.

In acest sens, plantam cate un copac pentru fiecare dintre cartile de vizita ecologice pe care le vindem. Am colaborat cu o companie worldwide pentru care donam lunar, iar ei se ocupa de plantarea copacilor in diverse zone.

Ce inseamna pentru tine ideea de networking si cine crezi ca ar dori o carte de vizita cu NFC technology?

Cardanti este tot ce ai nevoie pentru o experienta completa de networking, atat fata in fata cat si online, socializezi fara limite, cu o singura carte de vizita. Simplu de folosit si cu un design modern, Cardanti te face memorabil in orice intalnire.

Care consideri ca a fost de pana acum cea mai mare provocare de cand ai ales sa te implici in acest proiect?

Cred ca au fost mai multe provocari in acesti aproape 2 ani, imi aduc aminte acum una dintre ele: prezenta la o conferinta, unde timp de 3 zile a trebuit sa prezint la peste 100 de participanti functionalitatile si beneficiile cartii de vizita smart. Ma antrenasem deja sa arat si sa vorbesc fiecarei persoane, in maxim 2 minute, cam totul despre Cardanti. 🙂

La final, ultima intrebare. Ce design recomanzi clientilor care aleg CARDANTI?

Pe langa modelele pe care le avem noi pe site din cele Timeless si noua colectie, am realizat sute de modele cu diferite elemente grafice, in principal mergand pe personalizare cu logo-ul si in culorile companiei clientilor. Multi si-au dorit sa aiba poza personala printata pe cartea de vizita smart. Totul se poate personaliza. Iar ca material avem disponibil PVC, Metal si Fibra de Carbon. Pe site avem si optiunea de a-ti urca propriul design: www.cardanti.com

In incheiere iti multumesc pentru oportunitatea de a vorbi despre Cardanti si multumesc celor care au avut rabdarea de a citi pana la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.