Fără categorie

VALEA LUI STAN si CRESTELE MUNTILOR FAGARAS destinatii pe care TREBUIE sa le faci VIATA ASTA! GALERIE FOTO!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Nu stiu cati dintre voi stiu sau ati vizitat Valea lui Stan din zona barajului Vidraru din Judetul Arges, dar daca nu ati facut-o pana acum TREBUIE neaparat sa o faceti… Grand Canion, Desert Rose, Niagara Waterfalls, poate ca sunt prea departe, dar Valea lui Stan e aici in Romania si e aproape de voi…Stanci care stau intr-un echilibru precar, scari batute de salvamontisti la sute de metri altitudine, cascade seculare, paduri de conifere ca-n filmul Jurasic Park, doar dinozaurii mai lipseau din tablou, trasee care iti taie pur si simplu rasuflarea..

Si daca tot aveti de cand sa faceti Valea lui Stan, nu va intoarceti pe acelasi traseu ci urcati prin padurea de fagi pana in poienita si de acolo in jos pe drumul forestier ocoliti barajul Vidraru…Va garantez ca o aventura mai plina de adrenalina nu veti gasi pe meleagurile judetului Arges…Si daca tot vorbim de judetul meu de bastina, dupa Valea lui Stan, barajul Vidraru, a urmat bineinteles Transfagarasanul, Balea Lac si crestele muntilor Fagaras precum Vanatoarea lui Buteanu, un pisc semet la peste 2500 de metri altitudine.

Nu mai spun de limpezimea lacurilor de munte precum Lacul Capra sau lacul Balea…Am urcat acolo unde doar vulturii se avanta si am coborat in transhumanta alaturi de miile de oi ale ciobanilor sibieni si argeseni…Opresc cuvintele aici si las imaginile sa va taie rasuflarea…

 

0 gânduri despre „VALEA LUI STAN si CRESTELE MUNTILOR FAGARAS destinatii pe care TREBUIE sa le faci VIATA ASTA! GALERIE FOTO!”

  1. Vreau si eu sa merg in weekend pe Valea lui Stan. Am inteles ca traseul a fost reamenajat de Salvamont in aceasta vara. Este adevarat? Pentru ca ai fost recent, te rog sa-mi spui in ce stare sunt scarile si cata apa e pe vale (tinand cont ca a fost seceta)?
    Multumesc!

  2. Opera epica in proza in care se povestesc intamplari fantastice puse pe seama unor personaje sau forte supranaturale in lupta cu fortele raului pe care le inving se numeste basm. In proza populara, basmul ocupa un rol deosebit prin faptul ca zugraveste o lume pusa sul semnul fantasticului,.Proza lui Eminescu este mai redusa ca numar decit poezia dar ca si ambalaje plastic in poezie si ambalaje plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *