Fără categorie

Vacanta cu Peripetii, o comedie originala, usor tampita, dar buna in orice moment!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

UPDATE: Castigatorii celor doua invitatii duble la filmul Vacanță cu peripeții​ sunt:

Teodora Gaina​ si Raluca Magdalena Dragomir​. Felicitari! Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com numele vostru complet si nr de telefon ca sa va spun cum puteti intra in posesia premiului.

11800145_1670254256543032_8243425860101645893_n

Vacanță cu Peripeții NU e un film care să te spargă de râs, care să-ți dea lacrimi de la atâtea hohote de râs, dar te relaxează. Umorul e dozat astfel încât să ai o stare de bună dispoziție pe toată durata filmului.

Practic filmul este un sequel și continuă o poveste mai veche. La momentul potrivit vom cunoaște chiar mașina care a trecut prin multe aventuri în urmă cu zeci de ani.

11886123_1680906232144501_626010153738848276_o

Ce m-a frapat în film a fost cât de mult a putut să îmbătrânească Kelly Bundy (Christina Applegate).  Un rol ușor tâmpițel dar matur în aceeași măsură, mamă a doi copii și soția unui bufon ( Ed Helms), filmul te provoacă să zâmbești și scoate în față veșnica problemă a cuplurilor cu copii care câștigă bani cât să trăiască dar nu suficient pentru anumite lucruri cum ar fi excursii în străinătate sau o mașină de familie decentă.

Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” distribuită în România de FreeMan Entertainment îi aduce împreună pe marile ecrane, din 28 august, pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie tematică care se transformă rapid dintr-o vacanță de aproape 5.000 de km, într-o aventură plină de peripeții ușor tâmpițele și idioate dar pline de umor. Fiind vorba de un debut regizoral al lui Jonathan Goldstein şi John Francis Daley, comedia este una reușită. Nu excelează dar te prinde.

vacanta cu Peripetii

➡ Care e subiectul?

Urmând exemplul tatălui din primul film, Rusty Griswold (Helms) vrea să-și ducă soţia (Kelly Bundy aka Chris Applegate) şi pe cei doi fii într-o călătorie până la cel mai terifiant roller coaster din AMERICA. Pentru asta trebuie să parcurgă însă în jur de 5.000 de km cu o mașină din Europa de Est și lucrurile nu se opresc aici dar vă las pe voi să descoperiți aventura.

În film apare și Chris Hemsworth („Thor” și „Avengers”) în rolul lui Stone Crandall, cu un look de cowboy macho. Dincolo de zâmbet și fizic nu prea impresionează, cel puțin NU pe mine. Cum și de ce vă întâlniți cu el aflați de la cinema 🙂

Ce m-a amuzat totuși. Relația dintre cei doi fii ai lui Rusty fac deliciul întregului film și din când în când momentele penibile în care se afundă Rusty alături de soția sa.

Cum spuneam, din 28 august in CINEMA, un film numai bun de văzut cu familia 🙂

0 gânduri despre „Vacanta cu Peripetii, o comedie originala, usor tampita, dar buna in orice moment!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *