Atelier de Idei

Utilaje de inchiriat pentru lucrari de constructii

Spread the love

Romanii sunt de obicei dornici sa fie proprietari, insa in afaceri lucrurile stau diferit fata de viata personala. Un business sanatos este cel in care se cauta cele mai eficiente solutii in orice moment. O firma care realizeaza lucrari de amenajari si constructii poate sa se dezvolte mai usor si mai putin riscant daca apeleaza la terti atunci cand este vorba despre unele utilaje. Inchiriere utilaje constructii – iata varianta optima pentru flexibilitate maxima. In functie de numarul si de tipul lucrarilor dintr-o anumita perioada se poate opta pentru anumite utilaje de inchiriat, de exemplu excavatoare, buldoexcavatoare, placi compactoare, cilindrii compactori etc.

Alegerea de utilaje de inchiriat pentru lucrari de constructii nu mai pune presiune pe bugetele companiei, iar partea de cash flow este mult mai lejera. Se plateste inchirierea de utilaje exact pentru perioada dorita. Se evita astfel situatiile in care sumele mari investite afecteaza profitabilitatea companiei sau cea in care lipsa posibilitatii de plata a unor rate de leasing poate chiar sa blocheze conturile firmei pe o anumita perioada, situatie foarte neplacuta in afaceri.

Firma se va concentra pe obiectul ei direct de activitate, pe partea de constructii si nu pe achizitionarea mijloacelor fixe de inventar. Apoi, sa nu uitam ca mersul lucrurilor in domeniul constructiilor tine de mersul general al economiei, dar si de sfera politica, de unele decizii care pot afecta in bine sau in rau acest sector. Astfel, este de preferat sa optezi pentru flexibilitate si sa nu investesti in utilaje de a caror nevoie pe termen lung nu esti sigur.

Inchirieri excavatoare, chiar si inchiriere camioane se poate face de la parteneri specializati, firme care ofera astfel de servicii de inchiriere utilaje. O firma cu sediul in Bucuresti, dar activitate la nivel national, este Gama Admin Construct. Pe langa partea de servicii oferite in mod direct (servicii de deszapezire, transport si evacuari moloz, constructii cladiri de orice fel, terasamente drumuri, retele noi de apa si canal, reparatii locale cu asfalt si multe altele), firma ofera posibilitatea de inchiriere utilaje pentru orice lucrari din domeniul constructiilor si amenajarilor.

Oferta completa de preturi pentru inchiriere utilaje poate fi consultata online, totul fiind extrem de transparent. Compania are o buna reputatie pe piata de specialitate si poate deveni partener firmelor care actioneaza de asemenea cu seriozitate maxima intr-un domeniu in care acest lucru este de mare pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.