Divertisment

Util: Ghid de anvelope off-road

Spread the love

Anvelope off road – sună destul de simplu. Până când vă veți confrunta cu sute de modele pe care le vedeți și nu știți ce înseamnă majoritatea acestor specificații.

Marvel Studios ANT-MAN AND THE WASP..Photo: Film Frame..©Marvel Studios 2018

Anvelope off road de uz general

Anvelopele sunt unul dintre primele lucruri pe care majoritatea proprietarilor le inlocuiesc. Din nefericire, ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai scumpe dintre accesorii. Nu ratați sfaturile noastre în găsirea celor mai bune oferte și nu va trebui niciodată să vă faceți griji că ați cheltuit bani pe un lucru neimportant.

Știți care anvelope off road a avut mai multe ore de cercetare și dezvoltare decât oricare altele? Raspunsul este anvelopele Dunlop.

Anvelopele pentru noroi par să fie un segment cu crestere rapida.

Este posibil să nu existe o anvelopă de noroi „cea mai buna”, dar vom încerca să vă ajutăm să găsiți cea mai bună pentru dvs.!

Pe suprafețele cu noroi, marginile expuse ale benzii de rulare sapă în sol moale pentru a oferi o mai mare tracțiune decât frecare prin rotire, analogă tracțiunii. Aceste anvelope de teren oferă o aderență maximă pe suprafețele libere, însă pe suprafețele asfaltate, plasturii de contact mai mici oferă o mai mică tracțiune în comparație cu anvelopele de pe șosea.

Anvelopele cu striatii mai puțin agresive (striatiile mai mici și forma secțiunii benzii de rulare mai apropiate de cea a anvelopei de pe șosea) pot oferi un compromis, oferind o mai mică aderență în afara terenului, dar o aderență mai apropiată de cea a pneurilor pe suprafețele pavate. Astfel de anvelope sunt utile pentru motociclete enduro și dual-sport și alte vehicule concepute pentru a fi utilizate atât pe teren accidentat, cât și pe trotuar.

Anumite pneuri de teren sunt proiectate pentru a fi utilizate cu presiune scăzută pe teren dificil, reducându-le rigiditatea și permițând benzii de rulare să se adapteze mai bine terenului. Un astfel de design poate permite utilizarea pe o gamă mai largă de suprafețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.