Fără categorie

Urzeala DINTILOR – Piesa de teatru fara carii, tartru si miros urat plus ceva metalic peste pentru un zambet de POVESTE!!

Spread the love

Cg: Dar voi, voi sunteti normali la cap!? Cap de calciu spart ce sunteti! Din vina voastra se intampla totul! Voi, cei de jos veniti supusi in fata noastra. Pe voi intotdeauna v-a curatat mai bine si tot voi sunteti mai plini de carii. Pe noi pe trateaza cu superficialitate si suntem coplesiti de o tona de tartru…Si daca de la varsta asta…Dar ce sa stiti voi, ignorantilor! (Murmur in spate Ig, Mg si PMg – Asa e, asa e, asa e…Voi, voi, voi…!)

Cr: Cat tupeu! Ce ordinari sunteti cu totii, voi astia dintii de sus…Voi vorbiti si ne acuzati pe noi!? Dar ce vina avem ca voi nu sunteti in stare, tu cu gasca ta de dintosi sa mestecati cum trebuie, sa apucati cum trebuie si sa nu mai cada resturi de mancare printre noi si sa ne umplem de acizi care vor devora smaltul si ne vom trezi cu zeci de carii…Voi sunteti cu gura mare si tot voi cauzati cele mai mare probleme… (Ir, Mr, PMr – Asa e, asa e, asa e…Voi, voi, voi…!)

Ig: Si eu sunt de acord cu ce a spus Caninul…Probleme am si eu cu voi la masticatie, cand vreau sa savurez un mar, sunteti defazati cu totii…

Ir: Ba voi sunteti defazati…muscati inaintea noastra din orice…nu inteleg unde atata graba!? Ce e cu voi!?

Mg:  Rusine sa va fie…voi sunteti vinovati!

Mr: Netrebnicilor, totul e din vina voastra!

PMg: Ostasii mei, pe ei, sa muscam din ei, sa le sara smaltul…

PMr: Ostastii mei si voi, atacati acum!

Se aud clantanituri de dinti ca si cand cineva ar clampani din maxilar…dintii actori se amesteca, se imbrancesc fiecare cu familia lui…practic Incisivul de sus de buseste de Incisivul de jos si la fel fiecare dinte…Lumina se stinge in sala si se aude….AAAAAAAAAAAA ca o durere….

0 gânduri despre „Urzeala DINTILOR – Piesa de teatru fara carii, tartru si miros urat plus ceva metalic peste pentru un zambet de POVESTE!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.