Fără categorie

UPDATE: Cine sunt castigatorii. INVITATII DUBLE DARUDE! Concurs!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

DUPA expirarea timpului si cu ajutorul random.org castigatorii celor doua invitatii duble sunt:

IONUT ALEX JUJAN

CLAUDIA VASILE

Pentru validarea premiilor am nevoie ca cei doi castigatori sa-mi trimita la adresa de e-mail bogdan.daradan@yahoo.com numele lor complet si exact si numar de telefon pentru a stabili detaliile despre cum vor intra in posesia premiilor. FELICITARI!

Ville Virtanen, cunoscut sub numele sau de scena DARUDE, vine pentru prima data in Romania la Arenele Romane pe data de 23 Mai in cadrul unui eveniment marca TrancENDancEArena, alaturi de Snatt & Vix.

Darude reprezinta pentru multi inceputurile muzicii electronice, sau daca nu, macar unul dintre cei mai vechi producatori de muzica electronica. El a inceput sa produca muzica electronica undeva in anul 1996, in anul 1999 scotand pe piata piesa “Sandstorm” si in 2000 albumul sau de debut “Before the storm”, stilul sau fiind caracterizat ca unul progressive / uplifting.

“Sandstorm” a cunoscut un succes enorm repurtat peste tot in lume, in Finlanda si UK ajungand imediat in top 3 al celor mai bune piese ale momentului. In Finlanda, “Sandstorm” a ajuns chiar pe locul 1, ramanand pe aceasta pozitie 17 saptamani la rand. Dupa ce a ajuns In UK pe locul 3 in topul celor mai bune piese, “Sandstorm” a vandut peste 2 milioane de unitati, fiind cel mai bine vandut single de 12-inch al anului 2000.

Albumul de debut al artistului finlandez, „Before the Storm”, a fost vandut in peste 800.000 de copii, ajungand pe primele pozitii in toate topurile din Finlanda si aducandu-i lui Darude trei premii “Finnish Grammy”. Al doilea single semnat Darude, „Feel the Beat”, a urmat success-ul repurtat de piesa “Sandstorm”, ajungand pe locul 1 in Finlanda pentru 2 saptamani consecutive, si locul 5 in UK.

Piesa “Sandstorm” inca face furori printre fani la evenimente precum Tommorowland, Ultra Music Festival, Weekend Festival, Future Music Festival si multe multe altele. “Sandstorm” se incadreaza perfect in tipologia “clasicelor” sau mai bine zis a “evergreen”-urilor dance care au o legatura stransa cu muzica electronica.

Desi a cunoscut succesul la cele mai inalte cote ca producator, Darude are o lunga cariera de exceptie si ca artist care performeaza live dar si ca dj. El a contribuit si la succesul piesei ATB feat York – The Fields of Love, remixand aceasta piesa, dar si The Thrillseekers – Synaesthesia, remixuri care i-au adus support-ul unor artisti de exceptie ca Pete Tong, Judge Jules, Ferry Corsten, Paul Oakenfold si altii.

Despre artisti si eveniment mai multe detalii aici! 

Presainblugi nu putea rata un astfel de eveniment si va ofera 2 INVITATII DUBLE intr-un concurs. Ce aveti de facut?

LIKE paginii – TrancENDance 

SHARE oricarui post de pe aceasta pagina 

COMMENT aici – Alege o piesa care iti place compusa de DARUDE

Concursul se termina pe 17 mai 23:59. Castigatorul va fi anuntat cu ajutorul Random.ORG pe data de 18 mai pana la ora 18:00. Daca sunt multe c0mentarii promit sa mai ofer invitatii duble!

0 gânduri despre „UPDATE: Cine sunt castigatorii. INVITATII DUBLE DARUDE! Concurs!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *