Fără categorie

Un weekend maxim cu Zenfone Max – Rooftop Party by Revino, Cocktail in the Sky si Raw Vegan MasterChef, totul cu o singura incarcare

Spread the love

Nu stiu cum e la voi, dar pentru mine, unul dintre miturile despre care doream sa scap era acela ca un smartphone performant nu poate sa reziste mai mult de o zi. Mereu m-am intrebat de ce producatorii de smartphone-uri, daca tot se bat la capitolul camere foto, rezistenta, procesor, display, de ce nu fac ceva si cu bateria. Dar totul s-a schimbat odata ce am testat Zenfone MAX. A fost cea mai placuta experienta de testing. L-am incarcat toata seara de joi, 25 august ora 22:00 pana a doua zi, ora 8:00 si am plecat cu el in lume.

Am reusit sa acopar dintr-o singura incarcare trei evenimente importante – Rooftop Party by Revino, Cocktail in the Sky si MasterChef Raw Vegan. La finalul maratonului, adica duminica, ora 15, Mai aveam 17% baterie. Dar sa pornim impreuna intr-o aventura plina de culoare

➡ ZenFone MAX, viziune generala

➡ VINERI – 26 AUGUST RoofTOP Party by REVINO

Evenimentul a fost organizat de catre Alina Iancu si a avut loc pe acoperisul unei cladiri din centrul Bucurestiului, in apropiere de strada parfumului 25-27. In spatele acestei activari s-a aflat crama Petro Vaselo Winery

Cu aceasta ocazie am avut sansa sa gust si sa degust vinuri precum: Bendis Rose, Alb de Petro Vaselo si Rosu de Petro Vaselo. In plus am avut sansa sa-l ascult in premiera pe Violonistul Nicholas AVR.

Cum s-a vazut evenimentul din perspectiva lui Zenfone MAX?

Foto: RoofTop Party

 

 Foto: RoofTop Party

➡ SAMBATA – 27 AUGUST – Cocktail in the Sky

Ai voi lasa fotografiile sa vorbeasca. Ce poate fi mai demential, mai plin de adrenalina decat experienta unui cocktail servit la 50 de metri de sol, iar singura ta legatura cu „pamantul” sa fie un cablu de otel?

Asa arata fotografiile cu MAX

Foto: Cocktail in The Sky

Foto: Cocktail in The Sky

Foto: Cocktail in The Sky

Foto: Cocktail in The Sky

Foto: Cocktail in The Sky

➡ DUMINICA – 28 AUGUST – MasterChef RawVegan

➡ Concluzii generale

ASUS Zenfone Max este un smartphone maxim inainte de a-l aprinde. Daca anumite smartphone-uri cu display de 5.5 sunt mai compacte si mai subtiri, MAX exprima forta cu acei mm in plus la grosime si lungime. E clar un telefon masculin, pentru cei ce stiu ce vor de la un telefon.

In plus, datorita design-ului usor curbat si plasticului care imita pielea, dau telefonului unu aer insolit. Aderența în palmă este esențială la un smartphone cu aceste dimensiuni și greutate de peste 200 de grame, iar MAX nu dezamageste in aceasta directie.

ASUS Zenfone Max are legaturi cu Zenfone 2 si Zenfone Selfie,  cu mențiunea că butoanele pentru volum au fost montate lateral, deasupra butonului power.

Ca un astfel de „monstrulet” sa reziste fara sa clipeasca 3 zile de uz intens, producatorii au decis sa ofere o rezolutie HD (1280 x 720 pixeli) display-ului de 5.5 inci. In plus, densitatea de pixeli de 267 dpi nu e o varianta de top, dar nu vei simti niciun inconvenient din punct de vedere vizual, lucru dovedit de fotografiile de mai sus.

Si daca tot vorbim de display, cu ajutorul setarilor ZenUI, interfata propusa de ASUS peste Android Lollipop găsim și reglarea expunerii culorilor. Putem alege dintre Echilbrat sau Vivid, dar putem personaliza tot, inclusiv saturatia culorilor sau nuantele.

Dar cel mai bine il incercati si voi ca sa va convingeti de forta lui MAX 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *