Fără categorie

Un proiect pe care-l sustin din toata inima! E sincer, e despre oameni, e cu viata!

Spread the love

➡ Ce e Citinerary?

Citinerary.net e un site de travel, unde isi promoveaza atractiile citadine oameni din 7 orase: Bucuresti, Minneapolis, Oslo, Madrid, Amsterdam si Rotterdam si Montreal. Echipa fiecarui oras posteaza saptamanal cate-un local, eveniment sau business autohton, cu accent pe partea umana: ce oameni se invart pe acolo, cum a reusit ownerul sa puna bazele, care sunt evenimentele care coloreaza locul.

➡ Care e conceptul campaniei?

Ideea proiectului e simpla. Romanii sunt complexati de faptul ca strainii nu stiu mai nimic despre Romania. Asa ca, firesc, conceptul campaniei se leaga de ce pot afla strainii despre Romania, pentru ca revista Citinerary se va publica in orasele: Minneapolis, Madrid, Amsterdam si Rotterdam.

Informatiile pe care americanii, spaniolii si olandezii le vor afla despre Romania se leaga de articolele despre Bucuresti care vor aparea in revista Citinerary.

Va las spre lectura cateva articole de impact care merita citite – Alex Galmeanu si povesti cu suflet,  Aventuri de expat,  revolutia unei idei simple….

Bonus: Daca te implici in campanie poti alege chiar tu urmatorul articol care va fi publicat in revista despre Bucuresti. Asadar contribuie la kickstarter, spune-ne ce-ai vrea sa scriem despre Bucuresti si s-ar putea sa alegem (poate fi si un business, un local preferat, orice iti trece prin cap).

➡ Cum poti contribui la kickstarter?

Fie pre-comanzi revista (aprox. 20 euro/una).

Sau cumperi o pagina de publicitate (500 euro).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.