Fără categorie

Un joc pentru oameni mari – JOCUL BERII varianta Supply Chain!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Va place berea, nu!? Eu, recunosc, sunt un bautor responsabil de bere dar imi place…In special berea neagra – Silva Strong sau Stejar….Bine, beau si Silva blonda, Ciuc, Ursus, Skol sau chiar Timisoreana dar mai rar…De ce vorbesc despre bere? Pentru ca urmeaza ceva inedit…in special pentru cei cu veleitati de antreprenori sau pentru cei care lucreaza in zona de retail si marketing…

Scopul acestui portal este de a demonstra ideea și utilizarea așa – numitului joc de distribuție de bere ( sau beergame ) în învățământ universitar și educație de management  de productie si supply chain.

Beergame este un joc de simulare de tipul joc de rol , care permite elevilor  sau cursantilor sa inteleaga probleme de coordonare tipice ale lanțurilor de aprovizionare (tradiționale) , în care nu există schimbul de informații și colaborare . În termeni mai generali , acest lanț de aprovizionare reprezintă orice sistem non- coordonat în care apar probleme din cauza lipsei de gândire sistemică .

Ca o modalitate de lucru, beergame este un joc conceput atat in format clasic cat si in format modern iar scopul jocului este acela de a permite într-o situație gen sala de clasă , training sau atelier , o manipulare a diverșilor parametrii de joc , oferind astfel participanților moduri pentru a experimenta diferențele dintre lanțurile de aprovizionare necoordonate și cele cu schimbul de informații și coordonare .

Mai precis , jocul vine să demonstreze modul în care beergame poate fi folosit pentru a oferi studenților o înțelegere mai profundă cu privire la tehnologiile informaționale si modul in care acestea sunt folosite în lanțurile de aprovizionare contemporane .

Pentru prima oara in Romania, Best Smar Consulting aduce in cadrul unor traininguri de supply chain The Beer Game. Profita de ocazie si aplica ACUM!

1 gând despre „Un joc pentru oameni mari – JOCUL BERII varianta Supply Chain!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *