Fără categorie

Un interviu MINUNAT cu MINE! Emil e olteanul vinovat de minunatie!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Si…s-a intamplat minunea! La 5 ani de la lansarea pe orbita blogosferei nationale, internationale, galactice si supragalactice m-am izbit cu blogul lui Emil si din coliziune a rezultat un interviu MINUNAT.EU 🙂

Ca sa va agat in subiect, va las doar introducerea…Restul pe blogul lui…

NOTA: E un interviu ca de la blogger la blogger prin urmare limbajul folosit e de tipul -NO MAN,S LAND… Glume, punctuatii blogosferice, incantatii social media, urme de online, hater-eala, amintiri, copilarii, jocuri de cuvinte, de termeni onomatopeici…un interviu scris in stilul oralitatii de tip facebook-messenger :)) Enjoy!

Ma numesc Bogdan, Bogdan Daradan…Spus repede numele meu are o anumita muzicalitate de cioban care da cu tesla in piatra gen…Bog-dan, Da-ra-dan, Bog-dan Daradan… M-am nascut iarna…Galbejitii spun ca as fi PORC…Si sunt uneori…Mai ales la faza erotica. Baietii stiu despre ce vb…Hai ca stiti cu The Big O de 40 de minute :))) Dupa Indieni as fi fructul din Rai…Nu pentru gust ci pentru ca sunt plin de greseli…Dar dulci, hmmmmm…Vorba unui prieten: decat 100 de ani ca cioara mai bine 40 ca soimul. :)))

Dupa sorgintea neaosa, cica pe mine m-ar fi adus cioara ca la -15 grade, iarna, la ora 3 a.m. oricat de beata sa fi fost o barza nu cred c-ar fi zburat pe 23 decembrie…Poate de asta am un ten usor creol si cand ma bronzez, asa brunet cum sunt seman cu un ciungalez :)))

Am facut ochi devreme, am inceput sa merg pe la 8 luni ( cel putin asa mi-au zis parintii), desenam de la 3 ani, cantam de la 4 si mazgaleam litere de tipar de la 5…Pe scurt am fost geniu de mic…dar nici pana astazi nu m-a descoperit cineva asa ca am inceput sa-mi fac singur nume si renume de prin liceu…

Asa a inceput aventura mea in presa scrisa, TV, radio si online…13 ani batuti pe muchie…De blogareala m-am apucat prin 2009…Si mi-a intrat in sange si chiar daca inca sunt un mediocru, blugii stiu ca vor fi mereu la moda, prespalati….RESTUL ACOLO!

0 gânduri despre „Un interviu MINUNAT cu MINE! Emil e olteanul vinovat de minunatie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *