Fără categorie

Un film pentru cei ce iubesc pisicile – NINE LIVES!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]                                                  

NINE LIVES/NOUĂ VIEȚI, o comedie cu Kevin Spacey într-un rol așa cum nu l-ați mai văzut până acum, se va lansa în România pe 26 august 2016, distribuit de Ro Image 2000 și Prorom Distribution!

➡ În NOUĂ VIEȚI Kevin Spacey e mr. Fuzzypants, motan fără voie!

Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria Men In Black, filmul îi mai are în distribuție, alături de Kevin Spacey, pe Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell, și ne avertizează că, atunci cînd vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul, așa cum o pățește Kevin Spacey când, simțindu-se vinovat că stă mai mult la birou decât cu familia sa, decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta și-l dorea de câțiva ani – o pisică.

Presat de timp, ajunge la singurul pet shop deschis, care, însă, nu e unul magic, așa că nici pisica pe care o cumpără de acolo nu va fi una obișnuită. În drum spre petrecerea fiicei sale are un accident și, când își vine în fire, mai să și-o piardă din nou: se trezește prins în corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie! Oare va reuși să redevină afaceristul fără sentimente, cum era înainte de “transformare”? Sau viața îi dă o lecție și îl ține captiv în pufoșenia pe care toată familia lui o va îndrăgi, mai puțin el, care ura pisicile, până ce va deveni un om mai bun?

Aflăm din 26 august, la cinema!

Că sunteți cat people sau doar (sic!) fanii lui Kevin Spacey, ori vă încântă ideea de a-i auzi vocea blazată pe post de Mr. Fuzzypants, motan fără voie, dați vestea mai departe!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *