Fără categorie

Un Fan adevarat cu Smartphone are in telefon FRF4FAN – Hai Romania!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Aplicaţia FRF4FAN este dedicată suporterilor Echipei Naţionale a României, care vor să fie la curent cu tot ce se întamplă la Euro 2016, dar şi în viitoarele campanii de calificare la turneele finale. Aplicaţia este activă şi poate fi descărcată de pe APP Store şi Google Play.

Web App 1208

FRF4FAN conţine o serie de informaţii utile şi de interes atât pentru iubitorii fotbalului, cât şi pentru persoanele care vizitează Franţa în această perioadă. Cu un conţinut uşor de navigat, aplicaţia poate fi accesată şi în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, ştiri de ultimă oră din lumea fotbalului, evenimente şi concursuri.

De asemenea, prin intermediul aplicaţiei suporterii se pot conecta la atmosfera turneului, cu informaţii despre preliminarii, drumul României către Euro 2016, despre echipa naţională, programul meciurilor şi despre stadioanele din Franța.

Secțiunea Ticketing&Security oferă informaţiile necesare pentru o identificare mai uşoară a locurilor pe stadion, valabilitatea şi preschimbarea voucherelor, regulile care trebuie respectate pe stadion precum şi informaţii legate de Ambasadă şi Consulatele României în Franţa.

Mai mult, pentru intervalul dintre meciuri utilizatorii vor avea la dispozitie un minighid cu ajutorul căruia vor putea face o incursiune în oraşele gazdă ale turneului, pentru a descoperi locuri de vizitat, evenimente de urmărit, dar şi cum pot călători mai convenabil.

My Fan Zone este secțiunea în care suporterii vor putea să se conecteze în partea interactivă iGalerie. Prin intermediul aplicației, suporterii vor primi pe ecranul telefonului o culoare, care va permite ca la meciuri, selectând sectorul în care se află fanii, aceștia să poată forma un tricolor doar cu ajutorul telefonului. Pentru Euro 2016 culoarea alocată va fi galben.

Tot în această secţiune, incepand cu data de 10 iunie, iubitorii fotbalului vor putea sa impartaseasca emotiile turneului prin fotografiile inscrise in Concurs.

Nu-ti mai ramane decat sa instalezi aplicatia si sa strigi – Hai Romania!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.