Fără categorie

Un deceniu de PMC Marine Safety

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

PMC Marine SAFETY, una din cele mai mari ambitioase și inovatoare companii din România specializate pe dezvoltare de proiecte în domeniul siguranței individuale în muncă la nivel industrial, aniversează 10 ani pe piață.

PMC Marine Safety (2)

Momentul a fost marcat de un eveniment festiv organizat la Restaurantul Doina din Mamaia, la care au participat parteneri, colaboratori și reprezentanți media.

Prin actvitatea desfăsurată, PMC Marine SAFETY asigură o varietate de soluții integrate, promovând echipamente de inaltă calitate pentru protecția individuală cu aplicații în mai multe sectoare de actvitate: maritim, industrial, oil & gas, off-shore, petrochimie, terminale petroliere, șantiere navale, construcții, agricultură și altele.

Călin Petculescu, managing partner: “Acum 10 ani lucram ca “safety inspector” la navele de tip tanc, cu specializare în acest domeniu. Fiind întrebat de foarte multe ori de unde se poate achiziționa “safety equipment” pentru ca navele să iasă din zona de “high risk” și pentru ca operarea lor să devină sigură, de aici și pană la a înființa compania PMC Marine SAFETY a fost un pas.

Așadar, PMC Marine SAFETY a apărut ca urmare a unei cereri din ce în ce mai mare a pieței de profil. În cei 10 ani de activitate, noi am încercat să promovăm calitatea în domeniul siguranței personale. Deviza noastră a fost incă de la început “Quality & Safety. Our Style, our Mission!” și în continuare ne reprezintă, pentru că alegând un echipament de calitate eficientizăm costurile pe termen lung și astfel îmbunătățim productivitatea.”

Din 2006 și până în prezent, PMC Marine SAFETY continuă să inoveze, iar portofoliul companiei se dezvoltă constant și ascendent. Ca urmare a serviciilor și produselor de calitate, PMC Marine SAFETY a atras deja atenția mai multor branduri internaționale.

MSA The Safety Company, Ansell Healthcare & Ansell Protective Clothing, Lalizas, Portwest, 3M, Uvex, Ponsa, BAUER KOMPRESSOREN GES.m.b.H și Dimex sunt câteva branduri internaționale de top care au ales PMC Marine SAFETY ca partener și distribuitor autorizat în România.

PMC Marine SAFETY oferă soluții integrate pentru proiecte speciale atât pentru companii românești, cât și pentru companii multinaționale ce activează și pe piețe externe.

Unul dintre proiectele de pe piața maritimă internațională este modernizarea navelor ce deservesc platformele petroliere din Marea Caspică cu o serie de sisteme de autosalvare, care să asigure protecția personalului evacuat de pe platforme, în situații de urgență.

În ceea ce privește proiectele românești, unul cu rezonanță este cel realizat în 2010 pentru Universitatea Maritimă Constanța. Poligonul modular de antrenament pentru studenți, viitorii ofițeri de marină, permite în prezent antrenamentul pompierilor și al marinarilor pentru situații de urgentă în condiții de sigurantă maximă a cursanților.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.