Social

Un copil de 10 ani a castigat un apartament de nota 10 in ansamblul Cartierul Solar

Spread the love

Are 10 ani dar are un noroc de 45.000 de euro. Este povestea unui baietel de 10 ani, Mario il cheama, care a reusit in cadrul Salonului Imobiliar Bucuresti de la Palatul Parlamentului sa adjudece apartamentul pus la bataie de Cartierul Solar. Cartierul Solar ofera singurele apartamente din Bucuresti dotate cu panouri solare pe acoperis, centrala de condensare si alte facilitati de top.

Pana la extragerea cheii castigatoare, Mario Radu locuia cu mama sa intr-o garsoniera de 17 metri patrati. Dar sansa i-a suras la SIB unde a extras cheia castigatoare din alte 5.000 de chei puse in joc.

➡ Mario Radu

,,Nu stiu cum sa va spun dar am avut o presimtire. Eu vreau sa ma fac fotbalist si cum ma uitam pe net dupa tot felul de scheme de joc am dat pe Facebook de anuntul de concurs postat de Cartierul Solar si am convins-o pe mama sa mergem si noi sa incercam.”, a povestit copilul emotionat.

➡ Daniela Radu, mama copilului

,,Sincer, nu credeam niciodata ca vom avea noi sansa asta. I-am si spus lui Mario cand mi-a zis de concurs. Mergem mami, dar stii ca sunt sanse mici, e ca si cand vrei sa cauti acul in carul cu fan. Vor fi mii de chei acolo…”, imi povestea mama lui Mario.

➡ Cand visele prind contur in realitate

Dar Mario si-a ascultat instinctul si a castigat. Cand si-a sunat bunica ca a castigat apartamentul aceasta se afla la biserica si a inceput sa planga la telefon. Dupa validarea premiului, Mario, alaturi de mama sa si bunica sa s-au dus la ei acasa unde s-au imbracat cu haine de sarbatoare si au fost dusi cu o limuzina in ansamblul rezidential Cartierul Solar sa isi revendice premiul – adica apartamentul.

Apartamentul se afla in blocul Terra, la parter și face parte dintr-un ansamblu imobiliar cu energie verde, unde energia electrica necesara functionarii spaţiilor comune nu implica niciun cost pentru locuitorii cartierului si asta datorita celor 1.800 panouri solare amplasate pe terasele celor 15 blocuri.

Soarta chiar le-a suras pentru ca mama lui Mario tocmai se imprumutase de la prieteni ca sa poata depune dosarul de avans pentru o casa mai spatioasa.

Accesati site-ul www.cartierulsolar.ro pentru a alege ofertele speciale valabile in saptamana 20-25.11 si sunati la 0721.26.26.30 si 0721.26.26.31 pentru a va programa la o vizionare in vederea achizitiei unui apartament in Cartierul Solar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.