Actualitate, Divertisment, Tineri

Un concurs antistres. Vrei bilet la Gringo? Raspunde-mi la o intrebare

Spread the love

UPDATE: Castigatorii celor doua invitatii duble sunt comentatorii URSEA si VIZITIU. Pentru validarea premiului rog posesorii sa trimita numele complet si numarul de telefon pe adresa h2roagency@gmail.com. Felicitari tuturor participantilor!

Cartelurile mari si rele sunt doar povesti de speriat copiii. Dar ce faci cand te trezesti in Mexic cu un pistol la tampla?De aici pleaca si povestea unei comedii spumoase – GRINGO. Vorbim de un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic.

Aici, Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?

Distribuit de Vertical Entertainment, „Gringo: Amator în misiune” îi aduce pe Charlize Theron, Joel Edgerton și David Oyelowo pe marile ecrane, în premieră din 16 martie. Si acum, concurs, dar inainte de asta sa radem si noi, putin

➡ CONCURS 14.03.2018 – 21.03.2018, ora 23:59. Castigatorii celor doua invitatii duble vor fi anuntati pe 22.03.2018, pana in ora 11:59 a.m.

Cum participi? Raspunde la intrebarea de concurs aici, intr-un comment pe blog si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Gringo: Amator in Misiune.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe – Auchan Titan, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Castigatorii vor fi desemnati prin random.org.

Aceasta actrita care interpreteaza rolul Elaine Markinson in Gringo este de origine sud-africana. A cucerit Hollywood-ul cu filme ca The Devil’s Advocate, Sweet November, The Italian Job sau Mad Max. A fost premiata cu Oscar pentru rolul din Monster, iar de curand a jucat magistral in Atomic Blonde. Care este numele sau?

a)         Jennifer Lawrence

b)         Charlize Theron

c)         Uma Thurman

Din 16 martie, afla cum un cetatean model e transformat intr-un criminal cautat in Gringo: Amator in Misiune. O corporatie americana fara scrupule, un cartel mexican, un fost mercenar putin sarit si un tip naiv. Ce poate sa iasa rau? Un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 16 martie.

13 gânduri despre „Un concurs antistres. Vrei bilet la Gringo? Raspunde-mi la o intrebare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *