Tineri

Un cadou pentru un student cool

Spread the love

Uneori discutam ca intre colegi cu cate lipsuri ne confruntam in perioada studentiei. Am colege care recunosc deschis ca au terminat facultatea cu o pereche de blugi, o geaca, purtata in toate cele 4-5 ierni si mai multe tricouri sau bluze.

Vremurile s-au schimbat, iar tinerii nostri lucreaza de acasa dupa terminarea cursurilor, se angajeaza cu o jumatate de norma, numai sa vina la facultate imbracati elegant si sa atraga atentia asupra lor.

Imi place sa analizez studentii si pot sa va spun deschis ca in afara de sesiune, cand vin la costum baietii si in rochii foarte elegante fetele, stilul sport este preferatul tuturor, fiindca este confortabil si permisiv.

Baiatul meu, un student ambitios si cuminte, merita tot ce este mai bun. Pentru el am trecut in revita sute de cadouri barbati sa ii aleg obiecte foarte utile si pe care sa le poarte cu placere.

Cadouri pentru barbati sunt usor de ales, daca stii unde sa le cauti. Tot din magazinul online Bespecial.ro i-am comandat si anul trecut curelele de culori diferite (sa se potriveasca la blugi si pantaloni) si a fost foarte multumit de alegere. M-a rugat sa ii dau adresa magazinului, dar cu ce l-as mai surprinde daca imi divulg sursa?

Idei cadouri barbati vin aici pe banda rulanda privind produsele frumos asezate si mai ales marca lor.

Anul acesta pentru studentul meu cool am comandat un Rucsac piele naturala Wild RUC03 Maron, pe care sa il ia cu drag la facultate, dar si pe munte sau cand iese in oras cu amicii.

Este incapator, rezistent, bine compartimentat, elegant si din cea mai fina piele naturala. Costa 166 de lei si poate fi asortat la tinute ce au ca dominante culorile: maro, bej, crem, dar si verde.

Recomand magazinul online Bespecial.ro, comanda a venit a doua zi, iar rucsacul a aratat perfect, exect ca in imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.