Fără categorie

Un an şi jumătate cu Ana Marin şi Naţional Magazin

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Ana Marin, alaturi de echipa sa entuziasta, construieste de peste un an si jumatate, caramida cu caramida, proiectul editorial de impact national – Revista online National Magazin. In prezent, publicatia desfasoara mai multe campanii. Sa le descoperim impreuna…

Reporter: Salut Ana. A trecut ceva timp de cand ai lansat proiectul National Magazin. Care este trendul in prezent al publicatiei?

Ana: Da, a trecut un an si jumatate entuziast, cu experiente noi, oameni frumosi si activitati care ne-au facut sa fim mandrii de ceea ce am realizat pana acum. Am avut o campanie in care am promovat filmele romanesti si actorii romani care ne-au incantat de atatia ani. Am sustinut filmul “Am o idée” cu Dem Radulescu, Jean Constantin, Radu Gheorghe etc, film ce a fost interzis in perioada comunista. In luna octombrie am realizat “Maratonul de carte”, 31 de zile, 31 de carti care au fost daruite cititorilor National Magazin. De luna aceasta am inceput Campania “Cunosti Castelele din Romania?” in care zilnic prezentam castele, legendele lor, povestile si blestemele familiilor care le-au locuit, iar la sfarsitul lunii pregatim o mare surpriza cititorilor! Aceasta Campanie face parte dintr-un sir lung, target-ul nostru fiind “Descopera Romania”! In fiecare luna stergem praful dupa cate ceva si incercam sa redam luciul, iar 2012 se va termina cu o campanie pe care de abia o astept. Inca nu pot sa-ti dau detalii, dar trebuie sa ma crezi pe cuvant!:)

Reporter: Ce a ajuns sa insemne in prezent National Magazin pentru tine?

Ana: A fost intotdeauna o provocare. Iar acum, este un tel, o activitate frumoasa, o punte pentru a cunoaste si a ajuta oameni. Timpul pe care-l aloc revistei este the best time of my life (in ceea ce priveste cariera).

Reporter: Care crezi ca este atu-ul publicatiei online National Magazin?

Ana: Ca nu incearca sa aduca neaparat ceva nou, ci vrea sa evidentieze lucrurile déjà stiute, dar uitate de catre romani. Intr-o perioada cand romanii au uitat Romania, au uitat sa o laude si sa o ingrijeasca, noi le spunem doar atat: ca nu-ti alegi tara, asa cum nu-ti alegi rudele, si chiar daca ii stii “pacatele” si defectele, trebuie sa o sustii si sa iti pastrezi increderea, ca numai asa ea poate sa intre pe drumul dorit. Un alt atu al lui NMZ (numele de alint ) sunt oamenii. Oamenii care pun umarul zi de zi si oamenii de pe margine care ne sustin.

Reporter: Un mesaj pentru cititorii tai….

Ana: Sa nu considere ca sunt inecati in multitudinea de reviste online, sa stie ca National Magazin nu concureaza cu alte publicatii online… le cer doar sa stie sa priveasca…, sa selecteze subiectele, sa interpreteze informatiile, sa stie ca ne dam interesul si ne punem toate fortele pentru a sterge de praf lucrurile din tara asta care ne fac in primul rand pe noi frumosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *