Fără categorie

U-TOK FURY – Viteza la cel mai inalt grad!

Spread the love

UTOK FURY este ultimul gadget de ultimă generație fabricat in Romania. Cu un procesor Octa Core de 1,7 Mhz pe platforma Mediatek, 2 GB RAM memorie procesare date, 16GB memorie internă,  plus o pereche de căsti Blaupunkt BP-695 de ultimă generatie incluse, vrea sa concureze cu alte branduri romanesti si nu numai, se arata intr-un comunicat emis de catre companie. FURY este un smartphone Dual SIM, cu un ecran IPS OGS de 5 inch, cu rezoluție HD, slot microSD de  la 32 GB, camera foto de 13 megapixeli, înregistrare video Full HD plus sistemul de operare Android 4.4 KitKat. 

UTOK FURY va fi testat de Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy,  din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). La doar 28 de ani, Simone este renumit pe diferite tipuri de teren ca si pilot: macadam sau asfalt. Practic UTOK va fdi folosit de catre pilot la campionatul Mondial de Raliuri din 2015.

UTOK FURY dispune de opțiuni dezvoltate ale conectivității precum 3G HSDPA, WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 4.0 si E-Compass.

 

 

 

SURSA – RomaniaLibera.ro

0 gânduri despre „U-TOK FURY – Viteza la cel mai inalt grad!”

  1. Degeaba faci un telefon cu procesor senzational, daca esti o firma de 2 lei si nu pui pret pe design si calitate ridicata a materialelor, astfel incat sa reusesti sa scoti pe piata un produs premium, care poate ridica si renumele brandului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.