Fără categorie

TV CITY a fost acolo la Simulările ONU de la Senatul României!

Spread the love

552094_10200242217831099_1460049070_n


Pentru cei ce încă nu au aflat, până pe 25 martie, la Senatul României au loc conferinţele BISMUN 2013.

Fenomenul “Model United Nations”, este relativ nou pentru ţara noastră, dar recunoscut pe plan internaţional ca fiind unul dintre cele mai populare şi complexe tipuri de simulări academice deoarece îi determină pe tineri să conştientizeze problemele existente la nivel mondial, începe să prindă contur şi în România.

Asociaţia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un O.N.G. constituit cu scopul de a promova şi încuraja valorile ONU în rândul tineretului român şi al societăţii româneşti. Pentru a-şi atinge scopurile, organizaţia realizează seminarii, conferinţe, workshop-uri, stagii de practică, activitatea centrală axandu-se însă asupra organizării unei conferinţe anuale de tip MUN – Conferinta BISMUN.

În acest an, TV CITY a decis să se implice în promovarea acestui concept revoluţionar pentru tinerii din Bucureşti şi nu numai şi am ajuns acolo unde nimeni nu a întrăznit vreodată să ajungă. Ca parte componentă a brandului TV CITY am reuşit să discut cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Excelenţa Sa domnul Oleg Malghinov. 

În plus am luat parte la şedinţele Consiliului de Securitate ONU şi la şedinţele Consiliului Istoric de Securitate.

Vă recomand să vă implicaţi şi voi pe viitor în organizaţia BISMUN România pentru că doar aşa veţi înţelege impactul macro-economic pe care îl au deciziile unor state precum RUSIA, CHINA, SUA, asupra celorlalte state. Globalizarea, proliferarea armelor biologice dar şi alte probleme ce ţin de echilibrul resurselor naturale sau de nivelul precar de educaţie în multe regiuni sunt doar câteva din temele pe care le veţi înţelege doar ca parte componentă a BISMUN.

0 gânduri despre „TV CITY a fost acolo la Simulările ONU de la Senatul României!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.