Atelier de Idei, Creatii, Social, Tineri

Tu știi să sărbătorești Ziua Națională a Pălăriei?

Spread the love

Vino la evenimentul din 14 ianuarie, organizat La Bursa, în clădirea The Ark, Str. Uranus nr. 150, purtând pălăria ta preferată.
Începând cu ora 19.30 te așteptăm la un eveniment organizat special pentru oameni cu minte sub pălărie, admiratori și purtători ai acestui accesoriu care ne însoțește ținutele de peste 5200 de ani.

Pălăriile au fost purtate pe parcursul istoriei pentru a proteja purtătorul de soare sau ploaie, pentru motive religioase, în ceremonii sau pentru a indica naționalitatea, rangul militar, poziția în societate sau pur și simplu pentru a accentua personalitatea și frumusețea purtătorului. De Ziua Naționala a Pălăriei sărbătorim purtatorii de pălării la un eveniment la care intrarea se face pe bază de pălărie. Alege o palarie care îți subliniază personalitatea și vino la eveniment!

Poți câștiga “premiul pentru stil personal” și amintirea unei seri de păstrat sub pălărie:

• DeCorina Hats – Millinery lanseaza o colecție de pălării care vor fi admirate exclusiv la hub-ul social La Bursa.
• Prezentare de modă cu palarii DeCorina Hats și ținute de MARIO Tailoring & Marius Musat
• Vei întâlni și vei putea socializa cu oameni eleganți și speciali.
• Este o ocazie să probezi pălării și să afli multe informații utile; cum se aleg, cum se poartă, etichetă și multe altele.
• Și nu în ultimul rând vei participa la lansarea clubului purtătorilor de pălării; Societatea Oamenilor cu Minte sub Pălărie, un club care va organiza petreceri, evenimente de învățare și culturale si va pune în legatură oameni cu o minte frumoasă sub pălărie.

Eveniment organizat de DeCorina Hats, STUP și La Bursa, cu sprijinul partenerilor: The ARK Bucuresti, Ivan Pescar & Scrumbia Bar , Sava Ionut.ro, Mario Tailoring, Marius Musat, Rue Des Modeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.