Fără categorie

Tu in cat timp vei primi comenzile plasate online de Black Friday?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Mai este aproximativ o luna si vine acel moment din an in care ne trezim devreme (sau ne culcam tarziu?) cu gandul la shopping. Ati ghicit, este Black Friday, sarbatoarea preturilor mici. Magazinele online fac probabil ultimele pregatiri, caci unele au anuntat ca se ocupa de stocuri si promotii pentru Black Friday inca din primavara… negocieri dure cu siguranta 🙂

14686167_936557926450127_1906365530_n

Cu preturile mici stim cum sta treaba: trebuie sa ne grabim cu comenzile, sa apucam cele mai bune dealuri. Ce facem insa cu partea de livrare? In anii trecuti au fost o multime de probleme. Unii au primit pachetele si dupa o saptamana sau chiar 2-3 saptamani in cele mai nefericire cazuri. Cu siguranta orice firma de curierat este intr-o postura speciala, insa clientii se asteapta sa fie gasite totusi solutii pentru ca intarzierile sa fie minime.

Asadar, depinde de magazin, cu ce firme de curierat lucreaza. Marile magazine colaboreaza in acelasi timp cu mai multe companii, deci… norocul clientilor daca ajung „pe maini bune” sau nu. Este placut sa faci shopping de Black Friday, este tolerabil sa si astepti, dar cand zilele trec si despre comanda nu stii nimic, deja nu mai este placut deloc.

Nici pentru magazine nu este buna deloc situatia in care curierii nu-si fac treaba asa cum trebuie. Clientii nu doar ca se supara, dar pot fi nesiguri pe livrarea comenzii si pot sa profite de alte oferte, eventual din offline, cumparand produse similare si refuzand ulterior pachetul. Servicii perfecte in fiecare moment stim ca nu se poate sa existe, mai ales in conditii de „razboi”, asa cum este de Black Friday 🙂 Totusi, se poate mai bine.

Una dintre firmele cu cele mai bune recenzii online este Fastius Curier, care asigura livrari in special in Bucuresti si Ilfov. Cu o flota bine adaptata traficului din Capitala si cu personal bine pregatit, serios si prietenos, aceasta firma de curierat rapid Bucuresti promite sa fie un partener de nadejde pentru magazinele online si de Black Friday 2016.

De fapt, cei de la Fastius Curier au si un serviciu speciali dedicat mediului e-commerce: Treispe, serviciul de livrare in aceeasi zi, pentru magazinele si pentru clientii din Bucuresti. In perioada Black Friday, livrarea de tip sameday probabil nu va fi disponibila, caci nici macar magazinele nu pot pregati atat de multe pachete in acelasi timp.

Totusi, cu siguranta clientii magazinelor care lucreaza cu Fastius Curier au sansa de a primi comenzile mai rapid si de a se bucura inainte altora de rezultatul „muncii” de Black Friday. Spor la shopping tuturor!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.