Fără categorie

Trupa de teatru AS si elevii Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti va invita la Festivalul National de Arte FLORIAN PITTIS

Spread the love

Consiliul Elevilor al Colegiului National „Gheorghe Lazar” din Bucuresti si Trupa de teatru AS in parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra”  invita toti tinerii iubitori de frumos, arta si cultura la cea de-a IV a editie a Festivalului national de arte pentru liceeni „Florian Pittis”, un festival concurs de teatru si muzica dedicat liceenilor, in memoria lui Florian Pittis.

Festivalul national de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIS” se va desfasura in luna mai 2011. Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile :
•    Sectiunea I  – teatru ;
•    Sectiunea a II-a  – muzica;
•    Gala si festivitatea de premiere.

Inscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
1.    O inregistrare Avi/ Dvd (sectiunea teatru / muzica ),  Audio (sectiunea  muzica) ;
2.    Un C.V al trupei , care trebuie sa contina: lista cu distributia / membrii trupei, (elevi si coordonatori); Scurt istoric al trupei (participari la concursuri/festivale, rezultate obtinute etc.); date de contact.

Aceste documente se depun la secretariatul Colegiului National „Gheorghe Lazar” ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), pana pe data de 1 aprilie 2011. Materialele trimise vor fi analizate de catre o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce isi vor prezenta prestatia in cadrul Festivalului national de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIS”.

Pentru consultarea regulamentului, cat si a altor detalii va rugam accesati site-ul www.trupaas.ro.

PS: Si pentru ca nu puteam sa vorbesc de un moment omagial despre ce a insemnat Motu pentru noi fara sa ascultam o farama din geniul sau muzical si teatral…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *