Atelier de Idei

Trupa CATCHIE: Dance to express not to impress!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

1-064Trupa CATCHIE este  formata din 6 fete, eleve al Colegiului National “Matei Bascupa311arab”. Trupa a fost infiintata in Februarie 2009 de catre Craiu Albert, elev al colegiului. Initial, din trupa faceau parte doar trei fete si anume : Firu Patricia( coordonatorul trupei, ), Lazar Monica (Fondatorul trupei) si Murarasu Evelina(coregraf), ulterior alaturandu-se Popescu Stefania, Grajdan Denisa si Stan Andreea.

„Pentru unii dansul reprezinta un mod de exprimare, pentru altii reprezinta o pierdere de vreme, dar pentru noi dansul este o arta dsc06423capabila sa ne defineasca propria viata, o lume unde ne putem refugia si un loc in care ne putem exprima sentimentele… Pentru noi dansul reprezinta fiecare bataie a inimii, p1100ki241fiecare lacrima si zambet aruncat pe furis”, ne-a declarat Patricia.

In 2009 au concurat la 5 etape din « cupa liceelor la street dance », unde  au dansat la 4 dintre balurile liceenilor organizate de catre Asociatia « Scoala Democratiei »

Chiar dacă în prezent sunt o trupă mică, au aspiratii mari… Deja fetele de la trupa Catchie se pregatesc pentru alte concursuri si show-uri de streat-dance.

dsc06430Bogdan DĂRĂDAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *