Fără categorie

TRILOGIA FLANCO continua. SCOALA FLANCO te provoaca din nou!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

 De vineri, 21 octombrie, reîncepe #ScoalaFlanco, academia de cursuri gratuite inițiată de Flanco. Cea de-a treia ediție este dedicată tinerilor pasionați de blogging, care își doresc fie să pornească, fie să dezvolte propriul blog specializat.

600x600_general

Social media nu mai este de mult un simplu mijloc de exprimare în spațiul public”, spune Andrei Cismaru, Digital Marketing Manager Flanco Retail. “Utilizat corect, a devenit un instrument care oferă voce pasiunilor tale și le poate transforma, mai departe, într-un business. Și cum încercăm mereu să îmbinăm utilul cu plăcutul, suntem primii atrași de aceste cursuri. Știm că drumul de la pasiune la business nu este unul ușor, așa că ne bucurăm că #ScoalaFlanco, un proiect de tradiție pentru noi, este o punte de legătură între cei aflați la început de drum și personalitățile din online pe care le admiră, de la care pot “fura” inspirație și sfaturi valoroase.”

calendar_landscape

Orarul” celei de-a treia ediții de #ScoalaFlanco cuprinde patru cursuri aplicate, centrate pe patru specializări tot mai apreciate de cititori: bloggingul de tehnologie, de parenting, de travel și de design. Cursurile de patru ore au loc în spațiul de relaxare din magazinul Flanco Băneasa (lângă Mobexpert, la parter), transformat într-una dintre cele mai tehnologizate “săli de curs”, și vor fi presărate cu exerciții practice, teme pentru acasă și premii pentru participanți. Calendarul cursurilor include:

– 21 octombrie – #tehnologiepesteasteptari, cu Victor Kapra. Înscrieri încheiate;

– 28 octombrie – #parentingpesteasteptari, cu Ioana Chicet-Macoveiciuc. Înscrieri pe printesaurbana.ro, între 14-24 octombrie;

– 4 noiembrie – #travelpesteasteptari, cu Răzvan Pascu. Înscrieri pe razvanpascu.ro, între 21-31 octombrie;

– 10 noiembrie – #designpesteasteptari, cu Adela Pârvu. Înscrieri pe adelaparvu.com, între 28 octombrie-6 noiembrie;

– 11 noiembrie – #contentpesteasteptari, Masterclass cu Loredana și impresarul său, Alex Tomulescu, moderat de Cristina Bazavan. Înscrieri pe loredana.live, între 31 octombrie-7 noiembrie, locuri limitate.

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuită. Doritorii trebuie să se înscrie pe blogurile profesorilor, în perioada menționată, și să îi convingă că își doresc să participe. Dintre solicitanți, aceștia vor selecta câte 40 de cursanți, pentru fiecare întâlnire.

Pentru că vrem să le mulțumim tuturor profesorilor și absolvenților de #ScoalaFlanco, celor care au acceptat provocarea unui proiect aflat abia la început, în această ediție le-am pregătit o surpriză – un Masterclass cu totul special, în care Loredana va povesti în premieră despre un produs cu un #contentpesteasteptari, pe care se pregătește să îl lanseze”, spune Andrei Cismaru.

Evenimentul este o premieră absolută și în cariera Loredanei, fiind primul Masterclass pe care artista îl susține în peste 30 de ani de activitate. Masterclass-ul va prezenta – ca o punte peste ani – resursele de comunicare în industria muzicală din anii de început ai artistei, față în față cu prezentul, și va fi un pretext pentru o lansare cu totul neobișnuită și #pesteasteptari.

La Masterclass, care va avea loc într-una dintre sălile de cinema din Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, Flanco va invita toți absolvenții școlii, dar va pune la dispoziție locuri și pentru noi participanți. Samsung va fi partenerul Flanco în cadrul acestui eveniment.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.flanco.ro/scoala-flanco-mereu-peste-asteptari și pe blogurile participante.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.