Atelier de Idei

Tragic: 12 fani s-au sinucis din cauza mortii lui Michael

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Mai mulţi fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis în urma morţii megastarului, a declarat Garry Taylor, preşedintele şi proprietarul MJJcommunity.com, citat de Sky News.

Potrivit acestuia, este posibil ca unul dintre fanii care s-au sinucis să fie britanic.

„Cred că s-a ajuns la 12. Cred că printre cei care s-au sinucis figurează un britanic. Este o perioadă grea, dar Michael Jackson nu ar fi vrut aşa ceva. Ar fi vrut ca ei să trăiască”, a subliniat el.

Jesse Jackson, prieten cu megastarul, a realizat un filmuleţ pe YouTube în care le cere fanilor să „nu se autodistrugă”. „Inimile ne sunt pline de durere. Durerea este enormă, dar avem şi ocazia de a celebra viaţa lui Michael. Michael a fost fericit cântând ‘Noi suntem lumea’. Nu vă autodistrugeţi”, îi roagă el pe fani. MJJcommunity.com a fost formată în urmă cu zece ani de către Taylor şi are mai mult de 14.000 de utilizatori online şi 30 de membri ai administraţiei, în întreaga lume. El a spus că moartea megastarului i-a lăsat pe fanii de pe forum „într-o zonă cu totul bizară”. „Nu pot accepta moartea lui Jackson, se simt într-o altă realitate”, a subliniat el.

Mii de fani ai lui Michael Jackson sunt aşteptaţi la 13 iulie pe 02 Arena, unde starul urma să susţină un concert.

0 gânduri despre „Tragic: 12 fani s-au sinucis din cauza mortii lui Michael”

  1. Ahahaha, nu mai pot de ras 😆 Hahaha!! Cum sa te sinucizi frate din asa motiv? Muhaha 😈 Oamenii raman in continuare cele mai stupide fiinte de pe Planeta Albastra.

  2. NUP, pentru ca agentiile de stiri au declarat asta, pentru ca acele persoane au lasat bilete de adio pe care specificau asta, iar presa nu sta sa faca analize psihologice, ia lucrurile ca atare. Nu o sa vezi tu ziarist care daca a gasit spanzuaratu in casa il intereseaza viata personala a acelui nefericit. Discutia asta e ca background. Eu am citat Sky News:), dar promit ca pe viitor sa fac un text la caramida zilei poate pe tema asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *