Atelier de Idei, Social, Tineri

Tot mai multe branduri se alatura campaniei – Romania vrea autostrazi

Spread the love

În semn de protest față de lipsa autostrăzilor, pe 15 martie, la ora 15, pentru fix 15 minute, conducerea firmei Kalapod, anuntă că își va suspenda activitatea în magazinele pe care le dețin, atât online cât și offline și îi provoacă și pe alți antreprenori să facă același lucru.

“Suntem revoltati față de faptul că autoritățile din România nu se preocupă de infrastructura rutieră, de aceea dorim să ne alăturam protestului inițiat de Ștefan Mandachi, și sperăm, ca alături de alți antreprenori să reușim să tragem un semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă a drumurilor, cât și lipsa unor autostrăzi esențiale din România.” declară conducerea Kalapod România.

Suntem nevoiti să călătorim des, iar timpul pierdut în mașină, în cozi interminabile, este din ce în ce mai mare, iar drumurile pe care suntem nevoiti să mergem zi de zi se deteriorează foarte rapid, punând în pericol viețile șoferilor. Suntem cu toții de acord că drumurile din România sunt cele mai grele din Europa, iar superficialitatea cu care este tratat acest subiect de către autoritățile din România ne revoltă, de aceea suntem mai mult decat onorati să ne alăturăm protestului condus de suceveanul Ștefan Mandachi. Nu ne cunoastem personal, dar îl asiguram că are tot suportul și toată susținerea echipei Kalapod în acest demers.” Sustine echipa firmei Kalapod.

Kalapod este un magazin de încălțăminte pentru toată familia, având o gamă largă de produse și prețuri. În 2018 a livrat peste 250.000 de produse în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.