Fără categorie

Tot ceea ce nu stiai despre SEO

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Daca intrebi un proprietar de website, sigur iti va spune ca doreste sa fie in prima pagina pe Google la cautarile pe o multime de cuvinte cheie si sintagme.

13529203_10153872267884164_8773652873023789856_nBa mai mult, daca se poate ar prefera sa fie intre primele trei rezultate, ba chiar primul pe lista. Ce se intampla insa cand tot mai multe websiteuri concureaza pentru aceleasi pozitii pe aceleasi cuvinte cheie?

Este ca un concurs continuu, o competitie in care premiile sunt reprezentate de… trafic. Si de aici vine totul: vanzari, succes, performanta in afaceri.

Cum ajungi insa acolo? Cu o strategie seo consecventa, bine gandita si mereu optimizata – caci si in acest domeniu totul este dinamic. O poti face pe cont propriu? Unii cred ca da, altii prefera siguranta – parteneriate cu firme de profil care au deja experienta relevanta in domeniu.

Cum este mai bine? Depinde de caz, dar ideal este, daca se poate, sa faci echipa cu profesionisti.

Doar asa diminuezi banii irositi cu experimente si ajungi mai rapid la rezultate cat mai bune. Poate nici asa nu ajungi la perfectiune, daca nu dispui de bugete suficiente, insa tot este ceva sa prinzi o „felie” cat mai mare din acest „tort” al potentialilor clienti.

Poti spre exemplu sa studiezi oferta de la seocom.ro, unul dintre specialistii de care spuneam mai sus.

Cine are nevoie de seo? Toata lumea! Adica orice website, indiferent ca vinde sau nu ceva online. O firma de service auto, un restaurant, un cabinet medical, o retea de benzinarii – iata doar cateva exemple. Practic orice business are nevoie de online si are nevoie de seo. Online se iau decizii de consum, deci online conteaza.

Chiar daca esti un mall, o farmacie sau un supermarket si vinzi 100% offline, tot ai nevoie sa fii cat mai sus pe internet cand cei aflati in targetul tau dau un search pe Google sau pe alte motoare de cautare.

Crezi cumva ca te descurci destul de bine asa cum esti acum, la nivelul la care esti, fara a exploata prea mult internetul ca resursa pentru business-ul tau?

Poate este bine acum, dar nici nu stii ce pierzi daca nu folosesti online-ul pentru a dinamiza business-ul, pentru a avea mai multa stabilitate si cale libera spre crestere.

Daca nu te misti destul de rapid, cel mai mare pericol este ca unii concurenti de-ai tai (actuali sau viitori) sa profite de locul liber, de oportunitati, si sa ti-o ia inainte.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *