Divertisment, Idei cu emotii, Social

Tot ce e natural, e de la natura – o campanie pentru sanatate

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 5]

Nu știu cum începeți voi dimineața dar eu recunosc că o încep cu feed-urile de Facebook. S-a terminat cu presa scrisă la ușă, cu televizorul pornit pe știri matinale, cu tableta printre titlurile site-urilor generaliste. Acum frunzăresc Facebook. Întâmplarea face ca într-o zi să găsesc următoarea informație –Statisticile arată că 81% dintre adulți nu consumă suficiente fructe și legume.

Recunosc că m-am îngrijorat puțin, mai ales că știu cât de accesibile sunt fructele și legumele ca preț și ca proximitate. Și atunci am avut o epifanie. Poate că oamenii nu consumă fructe și legume suficient de mult pentru că nu știu ce să facă cu ele?

Partea și mai interesantă este că a doua zi primesc pe e-mail un brief de la un client care comercializează storcătoare HUROM. Nu știu dacă știți produsele lor, dar eu le-am testat și sucul pe care îl produc aceste minunății hi-tech întrece de departe orice cocktail non-alcoolic făcut de orice barista. Ce doreau de la mine? Un concept de campanie națională. Și atunci mi s-a aprins becul. Mi-am contactat colegii de la departamentul de Graphic Design din cadrul H2RO – Genuine Communication Agency și a ieșit campania – Tot ce e natural, e de la natură 🙂

➡ Începuturile – Pentru că totul începe cu Alpha

  • Știați că fructele și legumele care trec printr-un Hurom au cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime ?
  • Știați că atunci când alegeți produsul Hurom HZ ALPHA alegeți de fapt Cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom?
  • Știați că Hurom este inventatorul Slow Squeezing System, un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului?
  • Știați că presarea la rece a fructelor și legumelor nu le modifică cantitatea de vitamine și minerale utile corpului uman?

Având toate aceste avantaje la îndemână și cu ajutorul agenției cu care colaborez am conceput cea mai inovativă campanie de informare, de generare de awareness și creștere de market share pentru produsele HUROM.

➡ Tot ce e natural, e de la natură

Campania va fi integrată pe mai multe direcții de comunicare, online, offline, activări ATL și BTL. O să încep cu începutul. Campania să înceapă cu data de 15 octombrie și să dureze până pe 15 decembrie 2017. E de știut faptul că în sezonul rece oamenii sunt mai predispuși la boli și pot contacta diferite tulpini de virusuri gripale.

Propun pentru campanie trei endorseri importanți – Dorian Popa, Mădălina Ghenea și Andreea Marin. Aceștia vor fi -main caracter în campania de promovare atât în online cât și radio, tv și print. Pentru contul de Facebook – Hurom România propun următoarea identitate vizuală în perioada campaniei

Foto: Departament grafică H2RO

Propun ca în perioada mai sus menționată pe contul de Facebook să apară minim trei rețete pe zi cu diferite tipuri de fructe și legume, iar la fiecare fruct sau legumă propusă să apară informații de genul – morcovii conțin Beta- Caroten sau strugurii negrii conțin resveratrol și informații legate de beneficiile pe care le aduc aceste fructe sau legume pentru diferitele afecțiuni.

Mai mult decât atât, propun ca endorserii angajați în campanie să aibă pe conturile lor de social media – Facebook, Instagram, blog, Youtube, etc – un clip în care folosesc storcătorul HZ ALPHA și o rețetă personalizată.

➡ Rețeta lui Dorian Popa – Suc pe bază de ananas, pepene și struguri

Sursă foto: antena1.ro

Am ales ananasul pentru Dorian pentru că abdomenul lui seamănă cu acest fruct exotic.

Foto: Departament grafică H2RO

Și visualul pentru outdoor, print sau bannere păstrează aceeași idee. Evident că în locul personajului din clip va sta Dorian Popa.

➡ Rețeta Mădălinei Ghenea – Suc pe bază de mere, portocale și mandarine

Sursă foto: antena1.ro

În cazul Mădălinei Ghenea m-am gândit la mere pentru că am asociat aceste fructe cu…părți naturale din corpul ei. Vă las pe voi să ghiciți care 🙂

Foto: Departament grafică H2RO

În plus, în cadrul visualurilor pentru print, outdoor sau bannere,  Mădălina vreau să țină în mână un măr roșu 😀 . Și ideea de clip.

➡ Rețeta Andreei Marin – Suc pe bază de brocolli și măsline verzi fără sâmburi

Sursă foto: click.ro

În cazul Andreei Marin m-am gândit la o rețetă care să conțină brocolli, măsline verzi fără sâmburi și alte ingrediente verzi.

Foto: Departament grafică H2RO

Din păcate n-am găsit un clip care să conțină toate aceste ingrediente dar sunt sigur că Hurom poate să facă sucuri și smoothie-uri din orice.

În plus, pe lângă mesajul pe care îl vor transmite endorserii, m-am gândit și la o campanie cu bloggeri și vloggeri din cadrul Global Records.

Aceștia vor folosi în rețelele lor sociale următorul clip ca teaser pentru mesajul campaniei și fiecare va fi provocat să inventeze o rețetă din minim trei fructe și două legume.

La finalul materialelor lor sau la finalul postărilor de pe Facebook aceștia vor folosi hastag-urile #hurom #natural #safiinatural și vor include un link către reduceri storcătoare Hurom.

În plus, văd un eveniment de activare cu cel puțin 300 de bloggeri, vloggeri, influenceri, oameni din mass-media și vedete din show-biz într-un mall (Gen Park Lake) în zona verde unde va fi o petrecere unde se vor servi doar sucuri, smoothie-uri făcute cu Hurom HZ Alpha. Pot fi luați și parteneri producători de cidru fără alți aditivi gen Clarks sau branduri de bere Craft.

În plus campania – Tot ce e natural e de la natură  va fi declinată și în presa scrisă națională și locală unde diferiți nutriționiști vor vorbi de beneficiile sucurilor obținute prin presare la rece. Mai mult decât atât, endorserii mai sus amintiți vor fi angajați într-o caravană numită – ,,E natural să alegi Hurom” și vor merge prin 6 orașe din țară (București, Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași) unde se vor opri în școli și vor prezenta elevilor de gimnaziu și liceu despre beneficiile sucurilor obținute prin presare la rece.

Eu deja mă simt însetat și mă duc să-mi fac un suc pe bază de rodie și măr verde. Povestim!

Disclaimer: Acest text este creativ si original 100%. Orice asemanare cu realitatea nu e deloc intamplatoare. Daca aveti reactii adverse dupa lecturarea acestor randuri, pofta de scris, chef sa iti faci blog, dorinta de competitie, accesati pagina SuperBlog pentru detalii si terapie.

 

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *