Atelier de Idei, Divertisment, Idei cu emotii, Tineri

TOP GUN MAVERICK – Un film de VIP intr-un cadru VIP. First Class Cinema Cineplexx

Spread the love

Mai multe vedete și influenceri au urmărit în avanpremieră mult anticipatul film de acțiune Top Gun: Maverick, marți, 24 mai, la First Class Cinema, cea mai nouă destinație de vizionare premium de la Cineplexx Băneasa.

Într-un cadru exclusivist, proiectat special să amplifice experiența de cinema, evenimentul de lansare Top Gun: Maverick de la First Class Cinema a fost prezidat de fermecătoarea Chef bucătar Patrizia Paglieri care vine cu propriile signature dishes să completeze meniurile sofisticate servite săptămânal la sălile VIP de la Cineplexx Băneasa.

➡ Vedetele care au descoperit experienta VIP First Class Cineplexx

„Suntem extrem de bucuroși că invitația noastră a fost acceptată de o mulțime de persoane publice și formatori de opinie și le suntem recunoscători pentru recomandările și pentru entuziasmul cu care au primit noul concept de cinema-destinație.”, relatează Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager la Cineplexx.

Printre celebritățile care au acceptat invitația s-au numărat: Amalia Enache, Dan Cruceru, Dana Săvuica, Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, Valentin și Codruța Sanfira, Lavinia Petrea, Cosmin Stan, Corina Caragea, Iulia Ionescu, Andra Marinescu, Bogdan Ciudoiu, BIBI, Chef Foa, Alexandra Ungureanu.

În plus, evenimentul a fost înnobilat de participarea distinsă a domnului Consul Dimitris Karakonstantis (Ambasada Greciei la București) și domnul Stephan Stürzer, atașat comercial al Ambasadei Austriei la București.

Cu toții au savurat delicioasele preparate ale Patriziei, s-au bucurat de noul design îndrăzneț din lounge și au fost fascinați de acrobațiile incredibile ale lui Tom Cruise din Top Gun: Maverick, urmărit în avanpremieră națională în cele două săli cochete și moderne.

„Acesta este cinematograful la care vin de mult timp. Cei de la Cineplexx sunt prietenii mei, vă dați seama că am primit cu multă fericire propunerea de a colabora. Mă bucur mult că am ocazia să combin bucătăria cu filmul într-un loc atât de frumos, iar ce au făcut oamenii aceștia la First Class Cinema arată senzațional… te simți star de cinema.”, povestește Patrizia Paglieri despre proiectul ei cinematografic.

Tom Cruise revine în rolul lui Pete Mitchell (Maverick) care, după mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, este nevoit să se întoarcă în locul unde cariera lui a început. De această dată are misiunea de a-și pune în slujba noilor recruți abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat. „Top Gun: Maverick” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 27 mai și este distribuit de RoImage 2000.

Ca prima investiție semnificativă post pandemie a lanțului de cinematografe Cineplexx, inovația First Class Cinema este noul concept de cinema-destinație care își propune să redefinească ieșirea la film și să o transforme într-o experiență completă de vizionare la cinema.

Film nou pe marile ecrane, meniu variat și proaspăt preparat, realizat special sub supervizarea atentă a Chef-ului Patrizia Paglieri și însoțit de băuturi la alegere, personal de servire dedicat, plus design interior modern și relaxant alcătuiesc pachetul premium care să răspundă celor mai exigente dorințe.

„Eram curios să descopăr ce mai face Tom Cruise ca „Maverick” după atâția ani, iar experiența de la First Class Cinema mi-a făcut seara și mai spectaculoasă. Este, poate, cel mai deosebit tip de cinema din București, elegant, cu servicii de calitate și tot ce iți dorești de la o ieșire în oraș reușită. Eu zic, așa să tot vezi filme la cinema!”, confirmă Taticool Dan Cruceru.

Programul filmului „Top Gun: Maverick” pentru întreaga săptămână la Cineplexx și First Class Cinema poate fi consultat oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau pe aplicația gratuită de mobil. Biletele pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie și al doilea cel mai important lanț de cinematografe pe piața românească. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș – cu angajamentul asumat de extindere a portofoliului cu alte noi locații în viitorul foarte aproiat.

➡ Ganduri la cald TOP GUN MAVERICK

#TopGunMaverick este de departe cel mai bun #sequel din ultimii ani și unul dintre cele mai bune filme din acest an. De ce? Pentru că este un film pentru nostalgici „Da Capo al Fine”.
Dacă ai văzut primul Top Gun din 1986 și ai rămas cu amintiri, cu siguranță a meritat să aștepți 36 de ani pentru acest #sequel.
Filmul începe exact ca și primul film cadru cu cadru, frame cu frame, avioane și un portavion.
Apoi începe povestea. Nu există scenă, secundă, frame, moment pe care să îl simt că nu e unde trebuie. O replică, o reacție, nimic. Tot filmul de la prima secundă până la ultima te ține acolo.
Pentru că Timpul nu iartă și timpul nu uită. Timpul doar trece. Acoperă aparent răni vechi dar nu le vindecă până nu ai curajul să înfrunți consecințele prezentului.
Și ca să nu dau spoilere, vă las doar câteva elemente de fizică, un fel de dicționar ca să vă fie mai ușor să înțelegeți filmul.
Mach 1 este viteza cu care circula sunetul prin atmosfera terestră = 1234.8 km/h. În apă se schimbă parametrii.
Un avion hipersonic zboară cu peste 5 mach iar cele în stadiu de proiect 10 mach asta înseamnă o viteza de peste 12.000 km/h.
În timpul unor manevre riscante de ascensiune rapida piloții de avioane de luptă suporta și forte de pana la 9G asta înseamnă că în câteva secunde corpul lor pare ca are greutatea unui elefant.
Dar dincolo de fizică și noțiunile de luptă și de armata, filmul are o puternica încărcătură emotionala.
Spre final de gânduri va las un fragment dintr-un dialog, nu va divulg personajele. Și m-am regăsit în acel dialog.
„Pentru mine sa fiu pilot nu e o meserie, e parte din mine, sunt eu în tot ce fac. De asta m-au eliminat acum mulți ani și m-au dat afara pentru că Marina nu mai are nevoie de asta și nimeni nu înțelege asta. ” (..)
Si asta simt și eu. Pentru că nu mă pot defini cu etichete de genul nomad, freelancer, blogger, copywriter. Eu sunt în fiecare text pe care îl scriu. Simt fiecare cuvânt pe care îl scriu. Simt pur și simplu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.