Fără categorie

TOP 10 cele mai tari pacaleli din lume EVER!

Spread the love

hund-pepsiPentru ca suntem intr-o fatidica zi de 1 APRILIE, onlinestudent.ro a pregatit un articol special pentru voi si va ofera TOP 10 pacaleli din lume!

10. Burger King anunta in 1998, in ziua de 1 Aprilie, lansarea unui hamburger pentru stangaci, conceput astfel incat ingredientele sa curga numai spre dreapta. In acea zi era o rumoare prin restaurantele Burger King cand se intampla sa auzi persoane cerand hamburgeri normali pentru dreptaci:)

9. Nici BBC nu a “tradat” traditia Zilei Pacalelilor, astfel incat, la 1 aprilie 1957 a difuzat un reportaj in care puteau fi vazuti elvetieni care culegeau spaghetti de pe camp. Ce a fost mai amuzant a urmat dupa, cand multi telespectatori au telefonat intreband cum ar putea obtine si ei seminte pentru un arborele de spaghetti:)

8. Tot BBC a facut-o si mai lata in 2008, cand, de 1 Aprilie, a realizat un filmulet in care se prezenta migratia pinguinilor zburatori din Antarctica in jungla amazoniana. Orice comentariu e de prisos pentru ca de abia ma pot tine de burta de ras:) . RESTUL ARTICOLULUI AICI!

0 gânduri despre „TOP 10 cele mai tari pacaleli din lume EVER!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.