Fără categorie

Toate autoturismele Mercedes de tip van au nevoie de rafturi personalizate

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

allestimento-furgoni-mercedes-benz_citan_2012-1

Stim cu totii de serviciile oferite de catre dealerii Mercedes Benz din toata lumea, de calitatea autoturismelor, cu totii am auzit de ele, iar daca esti sofer e imposibil sa nu fi fost oprit cel putin macar o data pentru un control de rutina si sa nu observi cum trece pe langa tine un automobil Mercedes. Dar oare cati dintre voi au auzit de acel gen de accesorii necesare oricarui van de marfa? Oare cati au rafturi auto Mercedes?

➡ Daca ai un van, ai nevoie de rafturi auto ca sa o transformi in storevan

Daca lucrezi in constructii, domeniul telecomunicatiilor, circuli cu masina pentru a efectua diferite reparatii inseamna ca ti-ar fi util un atelier mobil, un atelier mobil auto astfel incat autoutilitara ta Mercedes sa devina cu adevarat un automobil Mercedes comercial.

Cum faci asta? Iti cumperi rafturi auto si in urmatoarele randuri iti voi oferi cel putin 3 utilitati ale rafturilor auto.

Spatiul va fi mul mai bine optimizat.

Ca sa scapi pe viitor de astfel de probleme legate de spatiu dintr-un van intr-un mod elegant trebuie sa stii ca poti folosi diverse recomandari de pe site-uri de specialitate sau poti sa mergi la sigur in zona de online, pentru ca site-ul pe care ti-l recomand ofera cele mai preturi atunci cand vorbim de rafturi auto sau diferite accesorii pentru un atelier mobil sau atelier mobil auto.

Scopri tutte le soluzioni di allestimento Store Van per Mercedes-Benz Vito: pianali e pannellature, scaffali e portatutto - portascale
Scopri tutte le soluzioni di allestimento Store Van per Mercedes-Benz Vito: pianali e pannellature, scaffali e portatutto – portascale

➡ STOREVAN – solutia ta pentru orice nevoie

Cel mai usor mod de a gasi produsele necesare pentru echipari autovehicule comerciale este sa le cauti online – achizitionarea de rafturi auto online este foarte simpla din momentul in care gasesti dealer-ul potrivit.

Storevan iti sta la dispozitie pentru ca automobilul tau Mercedes-Benz sa poata fi echipat corespunzator atunci cand acesta trebuie sa fie transformat intr-un atelier mobil, care sa contina rafturi auto, suporturi pentru scara, portbagaje si accesorii pentru asigurarea incarcaturii.

Pentru un automobil Mercedes-Benz este nevoie de rafturi auto Mercedes-Benz , create special pentru diferitele modele ale producatorului auto, astfel incat acestea sa poata fi fixate corespunzator. Elementele necesara fixarii suporturilor si rafturilor auto sunt incluse in preturile afisate.

In functie de necesitatile pe care le ai, vei alege amenajarea unui atelier mobil cu rafturi auto Citan 2012, sau rafturi auto Sprinter 2006 cu unul dintre modelele recomandate pentru fiecare model de autovehicul. Desigur, daca ai nevoie de alte dotari decat cele sugerate, se pot inlocui dotarile din schemele propuse cu unele potrivite cerintelor tale.

Sugestiile de echipari autovehicule comerciale Mercedes-Benz cuprind rafturi auto, dar si accesorii si sisteme de asigurare a incarcaturii, cutii pentru scule, recipiente pentru depozitarea diferitelor instrumente necesare activititatii comerciale, sisteme de organizare a produselor necesare la lucru, precum si sisteme pentru optimizarea spatiului din dubita.

Alege rafturile Mercedes-Benz potrivite autovehiculelor pe care le detii in functie de model si de design-ul dorit si nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare.

Pentru oferta rafturi, capitonari si portbagaj pentru Mercedes-Benz apelati: 0212317797, 0744369374 sau prin e-mail office@storevan.ro

[yasr_visitor_votes size=”large”]

1 gând despre „Toate autoturismele Mercedes de tip van au nevoie de rafturi personalizate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.