Fără categorie

Tiramisu, Affogatto al Ciccolato, Stracciatella – Siviera Maria un gelato autentico

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Siviero Maria, cel mai apreciat brand italian de gelato autentic, lansează în România trei noi sortimente: Tiramisu, Affogatto al Cioccolato și Stracciatella. Cele trei arome noi redau gustul autentic al unui gelato italian, precum cel pe care îl găsești în gelateriile de pe străzile pietruite ale Italiei.

Siviero Maria_sortimente noi (1)

Nicio vacanţă pe meleagurile Italiei nu este memorabilă fără un gelato catifelat și aromat, pregătit cu măiestrie după secrete transmise din generaţie în generaţie, de maestrii gelatieri. Pentru a aduce Italia mai aproape, Siviero Maria adaugă în gama variată de sortimente care se găsesc deja în România, trei noi arome: Tiramisu, Affogatto al Cioccolato și Stracciatella.

Siviero Maria_sortimente noi (2)

➡ Tiramisu, plăcerea dulce-amăruie

Tiramisu este un desert italian apreciat în întreaga lume, așa că Siviero Maria a lansat sortimentul de gelato Tiramisu, pentru cei care nu doresc să renunțe la desertul preferat nici măcar în zilele toride de vară. Acest gelato păstrează piscoturile proaspete și branza mascarpone, aromele tradiționale de cafea și cacao, fiind pudrat și decorat manual, pentru un aspect și gust desăvârșit.

➡ Affogatto al Cioccolato, delectarea unei seri de vară

Gustul cremos al unui gelato Siviero Maria Affogatto al Cioccolato este delectarea perfectă pentru cei care iubesc ciocolata. Aroma ingredientelor de calitate face ca acest desert să fie preferat atât de copii, cât și de adulți și poate fi servit în serile de vară petrecute alături de familie sau prieteni.

  Siviero Maria_sortimente noi (1)

 ➡ Stracciatella, gustul pe care italienii îl adoră

Așa cum îi spune și numele, Stracciatella este inspirată din bucătăria italiană. Aroma de gelato Stracciatella de la Siviero Maria îmbină savoarea bucățelelor de ciocolată cu gustul natural de frișcă, având o textură cremoasă și răcoritoare.

➡ Fiecare cutie de gelato Siviero Maria este umplută și decorată manual

Produs după rețete tradiționale, gelato Siviero Maria are o textură mult mai cremoasă decât înghețata clasică, și fiecare cutie este umplută și decorată manual, chiar si astăzi.

➡ Despre Siviero Maria

Siviero Maria este un brand de gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de sortimente: de la variantele clasice cu ciocolată, căpșune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Crema di Firenze- cu biscuiți amaretto, Bacio – ciocolată cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao.

Și nu în ultimul rând, arome clasice italiene Affogato al Amarena, Panna Cotta, Panna con Frutti di Bosco și mai noile Stracciatella, Affogato all Cioccolato și Tiramisu.

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *