Atelier de Idei

Tips and tricks cand vrei sa iti cumperi pantofi

Spread the love

Atunci când faceți cumpărături pentru încălțăminte, veți dori să luați în considerare funcția și păstrarea picioarelor într-o stare confortabila. Iata cateva sfaturi de urmat.


Trasati conturul piciorului dv pe o foaie de hartie. Puneți orice pantof pe care credeți că îl puteți cumpăra deasupra conturului. Dacă încălțămintea este mai ingusta sau mai scurtă decât trasarea, nici nu o încercați măcar.

Cumparati pantofi în timpul după-amiezii – piciorul dvs. se extinde în mod natural cu utilizarea în timpul zilei.

Purtați același tip de șosete la magazin pe care intenționați să le purtați cu încălțămintea.
Alegeți un vanzator pentru a măsura ambele picioare – și măsurați-vă de fiecare dată când cumpărați pantofi noi. Piciorul se schimbă o dată cu vârsta, adesea în lungime dar si in latime..

Dacă un picior este mai mare decât celălalt, cumpărați o dimensiune care se potrivește cu piciorul mai mare.

Stai în pantofi. Apăsați ușor pe partea superioară a pantofului pentru a vă asigura că aveți aproximativ jumătate de centimetru de spațiu între vârful piciorului cel mai lung și capătul pantofului. Aceasta oferă spațiu suficient pentru ca piciorul dvs. să apese în timp ce mergeți. Miscati-vă degetele de la picioare pentru a vă asigura că există suficient spațiu.

Mergeți în pantofi pentru a vedea cum va simtitit. Este destul spațiu ? Calcaiele se potrivesc perfect, sau sunt fixe sau au joc? Nu va ganditi că pantofii trebuie doar să se lase putin”. Găsiți pantofi care se potrivesc de la început.

Aveți încredere în propriul nivel de confort, mai degrabă decât în dimensiunea sau descrierea pantofului. Dimensiunile variază între producători. Și indiferent de reclama care susține acei pantofi, dvs. sunteti cel care decide.

Acordați atenție atât lățimii, cât și lungimii. Dacă piciorul dvs. se simte comprimat într-un anumit pantof, întreabati dacă acesta are o dimensiune mai mare. Cumpărarea de pantofi care sunt cu o jumătate de mărime mai mare nu va rezolva neapărat problema.

Simțiți interiorul pantofilor pentru a vedea dacă au etichete, cusături sau alte materiale care ar putea irita piciorul.

Examinați tălpile. Sunt suficient de rezistente pentru a oferi protecție împotriva obiectelor ascuțite? Oferă amortizare atunci cand pasiti? Observati modul în care se simt când vă plimbați prin magazinul de pantofi . Încercați să mergeți pe suprafețe dure și pe covor pentru a vedea cum se simte încălțămintea pe ambele zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.