Divertisment

Tips and tricks atunci când ai nevoie de mărturii de Nuntă

Spread the love

Chiar si la nuntile moderne se obisnuieste sa se ofere invitatiilor marturii de nunta, adica niste obiecte cu o simbolistica puternica, obiecte care sa le aminteasca acestora de momentul unic la care au luat parte.

Pe lista de cumparaturi pentru nunta, organizatorii (de obicei chiar familia mirelui si cea a miresei) trebuie astfel sa nu uite sa includa aceste marturii de nunta. De unde sa le cumperi? Online, fireste! Nu este vorba doar de un trend, ci de modalitatea cea mai simpla si mai avantajoasa de a procura aceste obiecte.

Amintirile despre nunta sunt constituite pe de o parte in fotografii si filmari, pe de alta parte in marturiile de nunta. Este ideal sa fie alese marturii moderne, cu un design placut, usor de integrat in diverse decoruri. Practic, ideal este ca aceste marturii de nunta sa poata deveni obiecte decorative in casele invitatiilor. In caz contrar, vor fi undeva depozitate – dar chiar si asa, in timp, vor aminti de acel eveniment deosebit din viata protagonistilor nuntii.

Online gasesti cea mai mare varietate de marturii de nunta, la cele mai prietenoase preturi. Magazinele online isi permit sa listeze foarte multe modele de produse si in acelasi timp au costuri mici de operare a business-ului, comparativ cu cele din mediul offline (magazine stradale si mall-uri). Clientul poate sa analizeze toate produsele oricand doreste, fara a fi presat de timp si fara a avea nevoie de asistenta. Este comod, relaxat si placut.

Sa nu uitam ca in magazinele offline exista de obicei un catalog si evident ai un timp limitat sa iei o decizie, mai ales ca posibil sa astepte si alte persoane la rand, sa studieze oferta. In e-commerce, clientul este mereu VIP, adica are parte de o experienta de shopping dedicata, la orice ora din zi sau din noapte, oriunde s-ar afla.

Poti sa cauti marturii de nunta online pana si in pauzele de la serviciu (cele mai multe persoane isi organizeaza nunta pe cont propriu fara a avea mult timp de concediu inainte de marele eveniment).

Cand cumperi online marturii de nunta, nu trebuie sa te limitezi la un furnizor din zona in care locuiesti. Vei primi prin curier produsele comandate, in orice localitate din tara, la adresa dorita.

Poti sa comunici de la distanta cu furnizorul daca ai intrebari sau solicitari speciale. Principiul in e-commerce este insa bazat pe comunicare doar cand este nevoie, fara timp inutil irosit – toate procesele sunt simple si clare.

Inca un avantaj aparte in alegerea online a marturiilor pentru nunta: in procesul de selectie este mai usor sa te consulti cu oricat de multi prieteni doresti, ori cu persoane din familie.

Le poti trimite linkurile cu marturiile de nunta care ti-au placut, solicitandu-le acestora sa se pronunte cu privire la favoritele lor. In final, mirele si mireasa ar trebui sa decida 100% toate detaliile despre nunta, inclusiv cu privire la marturii, caci evenimentul este despre ei in primul rand.

 

.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.