mod_electronic_smokemania
Social

Tigari electronice vs. fumatul clasic. De ce sa alegi prima varianta?

Spread the love

Unul dintre cele mai raspandite vicii din lume este fumatul, iar acest lucru nu poate fi contrazis de nimeni. Vedem zilnic pe strada oameni care trag cu pofta dintr-o tigara si putem simti miros de fum de tigara in preajma fiecarui pub, restaurant sau cafenea. Intr-un top al viciilor, fumatul se claseaza chiar si deasupra alcoolului, acest lucru nefiind imbucurator.

Fumatul nu afecteaza doar persoana care este condusa de acest viciu, ci si celelalte persoane din jurul fumatorului. O alternativa mult mai sanatoasa si mai placuta din punct de vedere social ar fi tigara electronica care a devenit o adevarata moda in ultimii ani. Aceasta industrie s-a dezvoltat incredibil in ultimii ani, iar multi fumatori care au incercat o multime de alte metode de a renunta la fumatul clasic au ajuns sa foloseasca vaporizatoare, mult mai eficiente decat plasturii, gumele de mestecat sau alte produse care te pot ajuta sa renunti complet la fumat.

Atunci cand iti propui sa renunti la fumat trebuie sa gasesti o alternativa care iti convine cel mai mult. Este un pas dificil pe care doresti sa-l faci, dar nu imposibil. Raul cel mai mic este reprezentat de aceste tigari electronice pe care le poti alimenta cu diferite lichide, cu sau fara nicotina, dar care se aseamana cel mai mult cu fumatul clasic.

Care sunt avantajele folosirii unor vaporizatoare potrivite pentru tine?

Trebuie sa faci o alegere importanta, de aceea este recomandat sa iti aloci cat mai mult timp pentru documentare. Inainte de a cumpara vaporizatoare de pe un site de specialitate trebuie sa te asiguri ca esti in cunostinta de cauza si stii cu exactitate care este kit-ul potrivit pentru tine.

Vaperii beneficiaza de o lista lunga de avantaje pe care fumatorii de tigari clasice nu le au. O parte dintre acestea vor fi prezentate si in urmatoarea lista:

  • majoritatea tigarilor electronice sunt usor de folosit si pot fi purtate cu usurinta in geanta.
  • poti vapa oriunde, chiar si in spatiile inchise, aspect care nu mai este disponibil pentru fumatorii de tigari clasice.
  • folosind tigari electronice poti alimenta viciul, dar nu si boala. Lichidul inhalat nu contine substante cancerigene, in timp ce tigarile contin zeci de astfel de substante.
  • persoanele care au folosit vaporizatoare au reusit sa renunte complet la fumat.
  • poti economisi sume importante, in functie de lichidul pe care il preferi si kit-ul de tigara electronica folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *