Fără categorie

Think Strategy Ziua 6: Stefan Chiritescu, Bogdana Butnar si Catalin Dobre un trio pentru un best ever green workshop! VIDEO

Spread the love

Nu stiu altii ce si cum s-au simtit, dar pentru mine, ziua de luni 11 aprilie 2011 a debutat fulminant si s-a terminat pe masura. De la minciuni la minciunele pasate ca mingile de ping-pong intre Creative (In rol Catalin Dobre) si Planner (In rol Bogdana Butnar), de la nevoi create si descoperite la brief-uri concepute misto cu smiley faces si fara, de la who is the boss intr-o agentie pana la camioane de intrebari, de la zambete relaxate la zgarieturi de pisica. Nu glumesc! Pe submarin avem o mascota. Pisica Elena. Neagra ca taciunele, agitata ca o sedinta de brief, rebela ca un creative si atenta la toti scafandrii ca un planner.

Cum a inceput!? Stefan Chiritescu de la BBDO a facut o introducere magistrala pe principiul – „Fking awesome” si a spus „Oamenii care nu se pregatesc sa greseasca nu vor fi niciodata originali”. Dar ceea ce a fost cu adevarat magistral a fost modul in care a vorbit despre focus grup ca un fenomen fail, iar urmatorul video chiar va starni reactii in randul research-erilor.

Veti fi tentati acum sa acordati deja 1-0 pentru ceilalti, numai ca lucrurile niciodata nu sunt simple in advertising, fie ca vorbim de planneri, de research, de creative director, etc etc etc…

De ce nu sunt lucrurile simple!? Pentru ca insasi viata e complicata. Daca Stefan ne-a demoralizat pe unii dintre noi, Bogdana si Catalin ne-au aruncat din nou in Oceanul de Branduri inconjurati de idei rechin si intrebari piranha.

Daca din clipul de mai sus veti fi tentati sa dati 2 bani pe cercetare, urmatoarele randuri va vor schimba optica la 180 de grade.  Bogdana ne-a povestit o poveste care ar trebui sa intre in manualele de advertising strategy despre cat de important este sa ne raportam la clienti si nu la noi spre clienti. Altfel spus, niciodata sa nu incepem o campanie din perspectiva eu stiu mai bine despre el decat el insusi pentru ca risti sa ai surprize. Dar ma opresc aici! Mai este si maine o zi si oricum cuvintele sunt prea putine pentru a cuprinde, sau cel putin surprinde farmecul zilei de azi!

1 gând despre „Think Strategy Ziua 6: Stefan Chiritescu, Bogdana Butnar si Catalin Dobre un trio pentru un best ever green workshop! VIDEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *