Atelier de Idei, Social, Tineri

THE SUSTAINABLE CITY – Pentru ca Capitala are nevoie de o metropola verde

Spread the love

Joi 16 iulie, te invităm să pedaliezi cu stil și să te bucuri de orașul tău activ! Bătălia pentru un mediu mai curat are directă legătură cu salvarea Planetei și vine odată cu dedicarea și contribuția fiecărui individ din comunitate. Este despre schimbările radicale ale stilului de viață pe care trebuie să le îmbrățișăm cu deschidere, dar mai ales să le conștientizăm și punem în practică.

Sunt schimbări cu care majoritatea sunt de acord, pentru că acestea vor face o diferență mult mai mare.Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, transportul este cea mai rapidă sursă de emisii de combustibili fosili, una dintre principalele cauze ale încălzirii globale.

Începând cu orele 19:00, ne vom întâlni la Footshop, pe Ion Câmpineanu 20 pentru o paradă urbană, folosind doar transportul alternativ.
Te așteptăm la o limonadă și un fresh drink, iar după orele 20:30 vom ieși să pedalam pe Calea Victoriei.

Traseul este următorul:

Footshop – Piață Victoriei – Muzeul Național de Istorie a României.

Vom pedala în grupuri mici de 2-3 persoane; cine dorește poate purta masca & mănuși, menținând o distanțare constantă și interacțiune la minimum

Se cere îmbrăcăminte adecvată: Sneakers & Summer Casual

Dați tot ce aveți mai bun pentru înaltele distincții care vor fi acordate pentru “Cea mai frumoasă ținută feminină” și “Cea mai frumoasă ținută masculină”. Ștergeți-va praful de pe velociped sau bicicletă cu aer urban, vom da premiu și pentru cea mai frumoasă bicicletă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.