Fără categorie

The SUN: Piesa "Billie Jean" a fost scrisa de Michael Jackson in 3 minute

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

michael-jackson-billie-jean-234986Michael Jackson a scris versurile celebrei melodii „Billie Jean” în doar trei minute, hit-ul compus în 1983 fiind inspirat de o frumoasă fană pe care a văzut-o în faţa casei familiei sale, potrivit dr. Steve Hoefflin, prieten al familiei Jackson, informează cotidianul The Sun.

Hoefflin povesteşte că Michael Jackson era în maşină, împreună cu doi dintre fraţii săi, când a scris textul piesei. Mai târziu, Jackson a desenat o schiţă nud a femeii care a inspirat versurile, pe care a oferit-o prietenului său, chirurgul plastician Steve Hoefflin.

„Melodia pe care Jackson a scris-o cel mai repede este . Mi-a spus că versurile, pur şi simplu, îi veneau în minte, continuu”, a declarat Hoefflin. Megastarul a fost şi autorul liniei melodice, iar piesa inclusă apoi pe albumul „Thriller” l-a avut ca producător pe Quincy Jones.

Chirurgul plastician a mai povestit pentru The Sun că lui Michael Jackson îi plăcea să deseneze. Cântăreţul i-a dat lui Hoefflin o serie de schiţe autoportret, care urmează să fie publicate într-o carte.

„Unul dintre multele lucruri pe care oamenii nu le ştiu despre Michael este că iubea desenul. A câştigat multă încredere în sine în anii ’80, când a locuit cu mine şi petreceam ore întregi pictând împreună. A desenat nenumărate imagini ale sale ca adolescent şi ale bărbatului care spera să devină”, a declarat Hoefflin.

Sursa: NEWSIN

2 gânduri despre „The SUN: Piesa "Billie Jean" a fost scrisa de Michael Jackson in 3 minute”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *