Fără categorie

The Story of the Creative Class! O atmosfera bizara, exotica si incitanta!

Spread the love

Se spune ca un blogger e precum un calator. Stie cand pleaca de acasa dar nu stie cand si pe unde ajunge. Asa am trait si eu ziua de ieri. Stiam ca trebuie sa ajung la o lansare cu stil – SAMSUNG TAB S2 si seara, teoretic, s-ar fi incheiat cu o vizionare de film. Despre Ricky and the Flash o sa revin cu un material separat curand.

11986492_10206303818247321_2396977350748970848_n

Ideea e ca la un moment dat am ajuns in Paradisul cailor de pusta – Western Dream si… seara s-a incheiat magistral cu un concert live – Les Elephants Bizarres marca THE STORY in culori bizare si sunet colorat intr-o companie selecta… Dar sa le aranjam pe rand, zic!

➡ Povestea Creative Class  s-a desenat recent in THE Story!

Creative Class a fost fondat de Chrisa Dobreanu pe bancile Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, unde Chrisa Dobreanu a urmat cursurile de Master in Moda, proiectul dezvoltandu-l ulterior impreuna cu Monica Munteanu. Pentru ca este un proiect care surprinde tot ce e mai frumos din eleganta si stil, la eveniment a fost prezent si Denis Radu, un blogger nonconformist in zona de fashion, lifestyle, music and art. Ce mi-a placut la omul asta de cand l-am intalnit offline? E extrem de senzational de modest. Zici ca-i un OM si atat. Si e un OM dar in adevaratul sens al cuvantului. Incearca sa te ajute, se implica dar vorbeste putin sau deloc despre el, vorbeste putin sau deloc daca nu e intrebat, practic, stii cand e langa tine dar daca vrea sa dispara poate sa o faca la fel de subtil.

IMG_1325

Cu aceasta ocazie vreau sa-ti multumesc de invitatie!

Dar lista nu se termina aici. Urmatorul pe „lista neagra” este Cristi Furdi care se afla oarecum in antiteza cu Denis. Cred ca as putea sa fac un duel cu el care vorbeste mai mult, mai intens si mai repede si as pierde duelul detasat. Este o enciclopedie de informatii colorate din zona de show-biz, muzica, spectacole si lista e mult mai lunga sunt sigur.

L-am cunoscut prin intermediul unei bloggerite si vreau sa va spun ca Omul se afla in spatele unor evenimente care vor fi epice si legendare pentru Bucuresti, concerte in premiera pentru Romania si nu numai cu artisti care au facut istorie si inca sunt printre noi. Detalii aici si aici!

Si, cireasa de pe tort, chiar e o ciresica cand zambeste si cand vorbeste – Alexandra Badescu. Cand o vezi nu-ti vine sa crezi ca are deja o fetita, si daca le vezi in poze pe aman2 zici ca sunt surori. Este un om extem de popular si sociabil, carismatic si natural.

O sa revin cu o poveste detaliata in curand aici pe blog 🙂

Si daca tot am vorbit de momente bizare o sa va las in compania celor de la Les Elephants Bizzares :). Au avut un concert fresh aseara in Story, relaxant, ca de week-end 🙂 adica ca de mijloc de saptamana 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.