Fără categorie

The king of Bass vine la Bucuresti pe 23 octombrie – Victor WOOTEN!

Spread the love

E foarte posibil ca atunci când cauți pe Google „bass player” să fii întrebat dacă nu ai vrut sa scrii „Victor Wooten”. În orice caz, iubitorii de jazz pot spune „mă simt norocos”. Victor Wooten vine în premieră la București adus de TWIN ARTS, antemergatori  pentru sunete de calitate, promotorii muzicii create cu suflet si sudoare…

Pentru cei care totuși nu îl cunosc, le vom spune că a fost comparat cu Michael Jordan. Nu pentru că e de culoare, ci pentru că a câștigat cam toate distincțiile care se puteau câștiga în domeniul său.

Victor Wooten are câte un premiu Grammy pentru fiecare coardă a basului său. Cinci. Tot atâția ani avea și la primul său concert, ca basist în trupa fraților săi.

Urmează o carieră fantastică, intră în topul Billboard împreună cu trupa Béla Fleck and the Flecktones, își pune semnătura pe 29 de albume, cântă împreună cu Stanley Clarke și Marcus Miller, iar revista Rolling Stones îl include în topul celor mai buni basiști ai tuturor timpurilor.

E unul dintre muzicienii care folosește instrumentul său atât pentru ritm cât și pentru linia melodică. Momentele sale solo sunt un monument vibrant plin de forță, cu care campionul american își lovește audiența și o bagă, de fiecare dată, în corzi.

Victor Wooten concertează la Sala Radio împreună cu fraţii săi– Elijah ’Regi’ Wooten (chitară), Roy “Futureman” Wooten (tobe)şi Karlton Taylor ( clape)..

Program
Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Mai multe detalii despre eveniment aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.