Fără categorie

The iPHONE6 Speedy Gonzales – QUICKMOBILE! video

Spread the love

Mda…Nu mai e o legenda urbana pentru nimeni… QuickMobile chiar o sa-ti aduca cat zici quick la tine acasa un iPHONE 6.

Dar voi stiti ca acesti speedy Gonzales ai Smartphone-urilor din Romania nu numai ca sunt primii dar sunt si cei mai rapizi in livrarea produselor dorite!? Practic, dupa ce ca s-au grabit sa-l aduca in tara, tot ei sunt cei care ti-l livreaza cel mai repede chiar de la mama lui de acasa…Direct de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii… Practic, QuickMobile a pus cui pe harta Romaniei…O sa afle si Apple cine suntem noi 🙂 Cred ca si soricelul este gelos pe viteza de reactie a celor de la QUICK MOBILE!

Pentru cei ce inca nu stiu ce face un iPhone6 le las aici un clip ca sa saliveze linistiti dupa el…

Buuun, acum va urma intrebarea tipic romaneasca inainte de prezentarea oricarui produs…Cat face, cat costa, cati bani valoreaza, care e pretul !? 3999 RON cel de 16 GB si 4999 RON cel de 128 GB pe diferite culori, nuante…Asta in cazul lui iPhone 6.

 

 

 

 

 

 

In cazul lui iPHONE 6 PLUS preturile difera putin… Cel de 16 GB este 4499 ron si cel de 128 de GB este 5499 RON.

 

 

 

 

 

 

 

E mult, e putin, e scump, e ok ca si pret sunt detalii… Dar daca il vreti si nu vi-l permiteti nici macar pe cel de 16 gb, mai exista o varianta…Cum ar fi sa-l primiti GRATIS!? Da, nu glumesc, nu mi-as permite… Cum ar fi sa-l primiti cadou !? Nuuu nu il fac eu cadou, CHINEZU vi-l face cadou.

Intrati la el pe blog, comentati, inca mai aveti timp pana pe 9 octombrie 23:59 si apoi, tineti matanii, faceti milostenie, shakti, zen, spirale si poate telefonul ajunge la voi… Un iPHONE 6 pentru un comentariu !? Cat de tare suna asta… 🙂

 

0 gânduri despre „The iPHONE6 Speedy Gonzales – QUICKMOBILE! video”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.