Fără categorie

The invisibile is now REAL – Super magie pe internet!

Spread the love

Cu totii avem id-uri de mess si unora dintre noi ne place sa stam pititi, numai ca toti aceia care se ascundeau de „biti” si isi puneam masca de invizibili pot fi acum foarte usor detectati cu un dulce „programel”  sau „softuletz” numit simplu yahooinvisibiledetector adica un „ceva” care te ajuta sa nu mai fii invizibil si sa devii vizibil

Nu crezi si ai impresia ca cineva iti joaca o festa!? Nu-i nimic. Nu esti primul yahoosceptic dar pentru a intelege mai bine te invit aici sa afli mai multe despre provocare si despre un concurs pe placul tau.

Testeaza, probeaza si fileaza si vezi care din amicii tai de pe mess se dau „la fund” mai des decat strutul emu. Faza tare este aceea ca si ei, la randul lor te vor detecta daca incerci sa stai mascat pentru ca acest program poate fi instalat de oricine pe orice pc asa ca pe viitor, mai „fair” ar fi sa stai bussy si cu mutra postata decat ascuns si demascat.

In concluzie, aveti grija messsenger-isti de profesie ce stati pititi pentru ca vi se pregateste ceva! Ceva MAAAAREEE!

Bogdan Daradan

0 gânduri despre „The invisibile is now REAL – Super magie pe internet!”

  1. mie una mi se par o prostie progrămele asta, plus site-urile, dacă omul nu are chef să fie deranjat de oricine, de ce trebuie un anume să-l streseze? sau mai mulți?
    mai sunt și site-urile care rețin id-urile căutate, și-ți intră toți retarzii n listă doar pentru că „îmi place avatarul tău”
    o porcărie, zău așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.