Fără categorie

The FUTURE starts NOW, The Future of Media starts 26 November

Spread the love

Sunt dependent de tehnologie. Nu intamplator am o sectiune de IT&C pentru ca imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla in zona hi-tech, tot ce inseamna gadget-uri si device-uri inteligente. De la Internet of Things la platforme de gaming, de la lansari de jocuri la activari de brand, de la testari de telefoane la aplicatii dezvoltate pentru Android si iOS. Totul e tehnologie!

12208740_1197313853617754_3403944037485990999_n

Daca vrei si tu sa fii cu un pas inaintea tendintelor din piata de profil in care tu activezi ca blogger, antreprenor, manager, om de media, trebuie sa fii la Future of Media!

Pe scurt, eu sunt blogger acreditat la Future of Media. Dar daca tu n-ai blog poti sa vii si tu. Unde? La Crowne Plaza Hotel pe 26 noiembrie. O sa primesti pe timpul pe care il vei investi urmatoarele lucruri: tendințele anului 2016 în media, advertising, digital marketing, online publishing, mobile și tehnologie.

10805769_979242028758272_6528616370545402325_n

➡ CE VREAU Future Of Media?

Pentru tine, daca alegi sa vii si tu, specialisti din domeniu vor dezbate teme actuale, provocarile si oportunitatile industriei si efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicitatii, mobile si a altor platforme media.

Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului si schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicitatii si mediului mobile. Sa nu uitam azi cat de mult a ajuns sa conteze trafic de date pe mobil, cat de important este ca site-urile sa fie mobile friendly si cat de eficiente sunt campaniile targetate pe retelele de socializare precum facebook, instagram  sau twitter.

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor aduce in prim plan cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor din industrie.

➡ DE CE sa PARTICIPI?

Cum poti oferi audientei experiente inedite
Care sunt noile platforme media
Cele mai inovatoare si creative campanii
Ultimele tendinte din industrie
Noi oportunitati in diferite sectoare de activitate
Cum se creeaza campanii de impact
Cum influenteaza media domeniul comunicarii

Oamenii din media și bloggerii pot solicita o invitație gratuită aici, iar pentru companii, există un formular aici. Taxa de participare – 250 RON.

SI DACA TOT am vorbit de tehnologie, iata ce inventii ne asteapta din 2019 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *