Atelier de Idei

The Date in the Diamond Circle at the Spring Palace. How cool is that!

Spread the love

E vară, iar la orizont se ivește o nouă petrecere marca the date. De această dată, vom da startul disctracției pe 18 iunie, începând cu ora 17:00, în grădina Palatului Primăverii sub denumirea de ,,Opulence I has it’’. 

În premieră, fosta reședință a soților Ceaușescu este destinată celui mai îndrăzneț garden party din oraș. Alegerea locului a fost facută cu multă atenție tocmai pentru că de-a lungul timpului, Palatul Primaverii a născut multiple controverse.

Vorbim despre o clădire istorică în care nu s-a mai ținut niciodată un eveniment de acest gen și care până anul trecut primea doar vizite ale demnitarilor străini cu rang înalt. 

➡ The Opulence has a name – The Date PARTY

,,Obiectivul the date este acela de a aduce un suflu nou petrecerilor și, totodată, de a face ca zilele călduroase petrecute în București să aducă zâmbete pe fețele oamenilor puși pe distracție. Am condimentat petrecerea „Opulence I has it” cu 3 zone de bilete: Normal, Diamond sau Ultra VIP. Bazându-ne pe experiența celor 10 întâlniri the date anterioare, considerăm că această compartimentare acoperă toată plaja de clienți și îi va face pe fiecare în parte să se simtă bine în același loc”, spune Vlad, fondatorul brandului the date.

*  Zona normal circle pune la dispoziția invitațiilor partea cea mai mare a grădinii Palatului, mese de cocktail și baruri suficiente.

* Zona diamond circle este concepută sub formă de lounge, accesorizată cu un decor de poveste, finger foods on the house, welcome drink și distracție alături de cei mai cool participanți din oraș. 

* Zona ultra VIP, care dispune de sushi bar – live cooking, welcome drinks and shots.

Indiferent de zona aleasă, ,,Opulence I has it’’ îți garantează că îți vei petrece duminica alături de cei mai Cool oameni din București și, de ce nu, în gradina celui mai râvnit loc de evenimente actual. 

 ➡ Asta vei descoperi…Asa arata Palatul Primaverii

Biletele se vând online pe: https://www.kompostor.ro/evenimente/6890-opulence-i-has-it.

Informații suplimentare la numărul de telefon: 0749.472.687.

Related articles across the web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.